torsdag 2. februar 2012

Fått forklaring på smertene

Nå er jeg tilbake etter en aldri så liten undersøkelse hos gynekologen. Det var den dama som hjalp meg å bli gravid for nøyaktig 4 år siden. Det var hos hun jeg gikk på utredning, og det var hun som satte meg på pergotime. Det vekket en del følelser å være hos henne igjen. Sist jeg var der fikk jeg se Teo for aller første gang. Da var han 7 uker gammel inni magen min, og var egentlig ikke annet enn et bankende hjerte. Du kan tro jeg var glad og lettet den dagen :-)


Uansett. Etter dagens time ble jeg klokere. Spiralen satt som den skulle. Alt så ut som det skulle. Ingen cyster, og heller ingen spiral på opplevelsesferd i kroppen min. Det som derimot er problemet er at jeg har fått en betennelse i livmoren min. Det forklarer smertene. Enda godt jeg fant det ut såpass fort som jeg gjorde, for jeg orker ikke tanken på hva slags konsekvenser det kunne hatt på sikt. Nå skal jeg derfor gå på to hestekurer av noen antibiotikakurer i 10 dager. Er jeg ikke helt bra da, må spiralen ut. 

Den magefølelsen min tar virkelig aldri feil. Da jeg satte inn spiralen sa jeg til meg selv at denne kom til å by på problemer. Jeg var garantert en av dem som fikk betennelse eller infeksjon. Jaggu hadde jeg rett, og jaggu skal det være en prøvelse å finne et passende prevensjon!

Nå får jeg håpe at antibiotikakuren ikke slår meg helt ut, for det var virkelig en smørbrød-liste apoteknikeren ga meg da jeg hentet ut pillene. En fin liste med ting jeg måtte holde meg unna (sånn som for eksempel melk - krise), og en fin liste med høyst sannsynlige bivirkninger. Vel, det kunne vært mye verre, så nå gjelder det bare å bli helt bra :-) 

Det gjelder å høre på kroppen sin har jeg lært med årene!
Klem fra meg**


Fotograf: Teo K. Andersen

2 kommentarer:

Hanne sa...

Det var virkelig godt å høre at du fikk et svar så raskt :) Nå håper jeg medisinen tar knekken på det, så du kan bli smertefri snart! :)

Monica Jensen sa...

Ja, det håper jeg også :) Jeg tipper smertene er en kombo av betennelsen og behandlingen forrige uke, men litt smerter er jeg vant til å ha,så så lenge jeg blir bedre enn hva jeg har vært de siste dagene er jeg fornøyd! ;)