mandag 6. februar 2012

Første lyktestolpe!

Monday is funday?! 
Vel, den er i hvertfall nesten overstått. Jeg hadde første dagen min tilbake i jobb etter noen dager hjemme. Kroppen har kranglet, det samme har jobbkåmpjutern. Det har med andre ord ikke vært en veldig produktiv dag, men for å vri det til det positive fikk jeg unna en del som trengtes å bli gjort, men som hele tiden utsettes fordi det ikke er fullt så viktig som alt det andre. I morgen satser jeg på at pc-en er oppe og går igjen, slik at jeg får tatt igjen litt :-)


Det er ikke bare jeg som var sliten i dag. Etter middag stupte humøret til Teo og alt var feil. Han ville ikke bade, han ville ikke sove. Han ville vel egentlig bare gråte (og slå i veggen). Jeg lukket ørene, gjorde han klar for sengen, la han under dyna og leste bok. Da roet han seg, og 3 minutter senere sov han. Vi kaller det en blåmandag vi, tror jeg ;-)


Ellers nærmer første ordentlige lyktestolpe seg. På fredag har jeg tatt ut fridag, for da rømmer vi til fjells. Endelig en hel helg sammen med kjæresten. To gode venner av oss skal bli med og vi skal kose oss med jacuzzi, skiturer, brettspill og øl. Det kan fort hende det blir litt afterski også ;-) Dette har jeg gledet meg til lenge!


Nå skal jeg få tatt unna dagens husarbeid, deretter skal pysjen på og jeg skal rigge meg til i senga med en film. Avslappende slutt på ukens første dag!

Ingen kommentarer: