søndag 19. februar 2012

Godkjent

Vi hadde en kjempefin kveld på Theatercafeén i går. Farmor ble feiret, og Nicklas fikk hilse på den siden av familien for første gang. Han ble "godkjent" av dem alle og ønsket velkommen inn i familien :-)

Fotograf: Teo K. Andersen

Farmor synes vi var så fine sammen, og hun var veldig glad over valg av partner in crime. HEHE. Sånt er jo veldig koselig da. Viktig at farmor godkjenner vettu ;-)

Ellers har jeg en over gjennomsnittet sportsglad kjæreste, som er Liverpool-supporter for alle penga (i likhet med min bror og stefar - pluss i boka). Du kan tro han lyste opp når han fikk se selveste Sammy Lee i restauranten i går. Det var stort, og måtte dokumenteres ;-) Du vet ikke hvem Sammy Lee er du heller, nei? Jeg fikk nemlig i oppgave å si fra når han gikk mot toalettet, sånn at Nick kunne gå - helt naturlig - etter han. Vel, først sendte jeg han etter feil kar jeg. HEHE!

For å gjøre en kort historie litt kortere: det ble bilde med Sammy Lee, og etterpå sto de og skravla og tok hverandre i hånda og var helt på nett da de kom inn i selve restauranten igjen. Kjæresten var fornøyd da ja ;-)

Han videresendte bildet fort til Jan (min stefar), som ringte opp igjen straks. Han var i hundre i andre enden! HEHE. Gutter ass... Hadde det bare vært Beckham sier jeg... Da hadde jeg vel ikke engang fått lov å gå bort, han har jo trossalt spilt for feil lag ;-) Jada, så det....


Nick forsvant ut døren klokken syv i dag tidlig for å dra videre på cup i Larvik. Jeg skal derfor pakke meg ut av hytta (der Nick og to kompiser bor) og få noe ut av denne flotte dagen! Sola skinner og jeg er så glad :-)

2 kommentarer:

Véronique sa...

Veldig bra at han er godkjent av familien din :)

Monica Jensen sa...

:))