torsdag 23. februar 2012

Hallo galskap!

Middagen står klar på ovnen. Det har den gjort i nesten to timer. Sånn er det å være "håndballfrue". Det er ikke alltid like greit å vite når han kommer "hjemover". Så nå sitter jeg her da, rastløs som få, og får virkelig kjenne på alenetid for første gang på lenge. Leiligheten er helt tom. Teo er hos pappaen sin. Alenetid er dritkjedelig


Dagen i dag har gått med til trening og rydding av leilighet. Det vil si; rydding av skap og skuffer. Sånt som er utrolig kjedelig, men veldig deilig å få gjort ved jevne mellomrom. Jeg har med andre ord omtrent ikke pratet med noen i hele dag. Halloo galskap. Sosiale meg kjenner behovet for skravling melde seg!


I morgen starter dagen min med timen Total Balance på Avancia. Ryggen min verker litt nå. Jeg har nok trigget visse muskler nå de siste dagene, men litt ekstra ryggvondt regnet jeg egentlig med. Det gir seg nok snart. Tror det skal bli godt med en slik time i morgen da. En rolig time - en blanding av yoga, pilates og tai chi. Ellers skal kvelden brukes med venninner. En rolig kveld i sofakroken med film og deilig mat. Herlig! 

Ok, nå jeg ringe noen jeg... Ha en fin kveld - med eller uten selskap ;-)

5 kommentarer:

Rebekka sa...

Hei:) Vi er i samme sko. Taco'n har stått klar på bordet lenge og kjøttet er vel snart ihjelkokt. Hilsen kjæresten til Steffen på laget til Nick:)

Monica Jensen sa...

Hei du :)
Ja, det var taco her i dag og.. Grønnsakene råtner vel snart her tenker jeg ;) Så koselig at du la igjen en kommentar. Får håpe gutta kommer snart :)

Rebekka sa...

Ja, jeg så dere på kampen i går. For en herlig gutt du har:)
Også har jo nick postet bloggen din på facebooken sin, så har jo tittet litt innom!
Ja, vi får håper det:)

Monica Jensen sa...

Takk for det :) Jeg er veldig fornøyd med han ;)

Bare koselig at du titter innom. Neste gang får du komme bort å si hei :) Hadde vært hyggelig å hilse på deg :)

Nå ringte han! Da ser det ut som det blir mat i dag og ;)

Rebekka sa...

På onsdag hadde jeg med moren min og du så opptatt ut du og, men neste gang skal vi hilse :)