fredag 17. februar 2012

Hei, jeg er 80 år og jeg må jo bare le av det

Jeg er i fredagsmodus. Favorittdagen min, uten tvil. Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en behandling i Moss. Atlas PROfilax som jeg har skrevet litt om. Det var den andre og siste behandlingen. Dagens time skulle kun bestå av massasje. Det ble nokko attåt på meg, for atlasen (den øverste nakkevirvelen) hadde sklidd ut av posisjon igjen (noe den aldri skal gjøre når den først har blitt rettet opp). Hun måtte derfor sette den på plass igjen + gi meg massasje. Venstre side av kroppen min er kjempestram og verker veldig. Hun viste meg en øvelse der jeg kunne tøye venstre siden, og da jeg gjorde det gikk hoften min konstant ut av ledd. HE HE. For en ubrukelig kropp jeg har! Jeg må jo bare le!Nå har jeg på dødshøy musikk og koser meg glugg ihjel. Jeg ordner litt hjemme, slik at det er klart til i kveld. Om en times tid kommer luringen hjem fra pappaen sin og litt senere får jeg middagsgjester. Det blir enkelt og greit, med hjemmelagd pizza. Kos med besøk. Jeg er selskapssyk :-)

Ellers har jeg fått beskjed om å gå mye, slik at bekkenet ikke "stivner" helt igjen. Det skal jeg ta til meg, og fremover skal det bli turer både inne (treningsstudio) og ute!

Hei og hå!!

PS: Kristine, du må komme hjem fra London. Jeg savner deg her i Norge 

Ingen kommentarer: