lørdag 18. februar 2012

Hei kaffe!

Kaffe, chill musikk på anlegget, to gutter som ordner og styrer. Denne dagen her blir så fiiin, selvom jeg skal innrømme at jeg var litt skeptisk for et par timer siden da Teo lå UNDER overmadrassen i sengen min og skreik alt han kunne fordi han ikke fikk sjokolademelk ;-)


I kveld skal farmor feire sine 80 år på Teater Cafeen. Da får Nicklas hilse på den siden av familien for første gang. Først er det derimot håndballkamp, og vi reiser rett fra kamp til fest. Det betyr at jeg må finne meg en eller annen do i hallen der jeg kan skifte fra jeans til finstas. Det ordner seg ;-)

Nå skal jeg komme meg til kjøkkenet å være sosial. Gutta holder på å stryke skjorta til Nicklas. De er så søte der de holder på :-)
- "Du må passe deg for strykejernet, for det er ENDA varmere enn kaffe!"

Ha en fin dag, tittere! :-)

Ingen kommentarer: