torsdag 9. februar 2012

HELT SÆRIØST

Hei.
Det er meg.


Noen bør egentlig redde meg fra meg selv. Litt alenetid er alltid godt, men når det begynner å gjøre deg tilnærmet sinnsyk - gæærn - utilregnelig - ja, da er det på tide å sette ned foten. 

Teo er levert i barnehagen. Vi hadde en rolig morgen her hjemme med boklesing og filmtitting i sengen, men etter tre timer med det vil selvfølgelig 3åringen ha litt mer action. Han er jo trossalt frisk og fin, heldigvis. Da var det bare å komme seg bort til barnehagen. Jeg rakk så vidt å ta av han jakken før leken var igang med gutta. De ansatte spurte meg om hvordan det gikk med ryggen min. De sa Teo hadde nevnt det. Enda et bevis på at jeg kanskje har klaget """"litt"""" mye de siste dagene ;-)

Oppdatering om ryggen: Den er der den, og det merkes!

Ellers prøver jeg å komme meg over på eget domene. Det viste seg å være en litt større utfordring enn først antatt. Monica Jensen er visst ikke et så sjelden navn som jeg trodde?! Til slutt sto jeg igjen med monicajensen.org. Det passer meg fint, for jeg er en veldig organisert person. Jeg trykket meg i vei, for deretter å motta beskjeden om at noen hadde kommet meg i forkjøpet. Det betyr at jeg må tenke utenfor min lille boks, og slenge på en bindestrek. Altså; monica-jensen.com. Dere skjønner jo at det blir feil, for jeg heter jo ikke Monica-Jensen. Hva tenker dere? Tar imot innspill med stor takk, det er jo trossalt dere som skal søke dere frem til denne (fantastiske) siden! :-)

Apropos Monica. Eller Monita om dere vil. Da jeg var liten klarte jeg ikke å uttale bokstaven K. Jeg brukte T som en god erstatter, og inni mitt lille hode pratet jeg mer flytende norsk enn bestemoren min på 86 (det skal forresten ikke så mye til, for hun prater engelsk). Uansett, i en eller annen sammenheng så ropte noen på meg. Slik gikk det for seg. Hold dere fast. Er dere klare?

- Monita, kan du komme hit?
Jeg, fly forbanna: - Jeg heter itte Monita, jeg heter Monita!

Ok. Den historien har vært en slager i alle år. Jeg ser nå at den ikke er like hysterisk når jeg ser det skriftlig. Ignorer siste avsnitt.

Nå skal jeg ta meg en varm dusj og få på meg noen varme klær. Jeg vurderer å komme meg litt ut i det fine været. Gå litt. Kroppen kan jo ikke akkurat bli verre av det :-)

5 kommentarer:

E.S.E sa...

monicapenjensen.org :)

Monica Jensen sa...

Nååw, du er søt da, Edwin ;) men det blir kanskje litt teit? Haha!!

Anonym sa...

Hva med monsen.com hihi hadde vært gøy

Monica Jensen sa...

HEHE, ingen dum idé, ingen dum idé! ;)

Anonym sa...

Dette bruker jeg for ryggen min når den er stiv/vondt. Løser opp veldig fort. Koster bare rundt 150 - 200 kroner på nett for ball og bok: http://www.elainepetrone.com/

E