fredag 3. februar 2012

Jeg er SYK

Jeg føler meg syk. Da snakker vi skikkelig mannfolk-syk. Det medfører en hel del med klaging. Det er ikke nok med en vond kropp, her skal man ha hodepine, stiv nakke, vond hals, og fryse og svette omhverandre i tillegg. Jeg synes synd på meg selv, rett og slett. Det er lov å si det?

Da kjæresten forsvant ut døren i dag tidlig er jeg sikker på at han tenkte: "FRIHET!" - etter å ha hørt på meg sutre, ynke meg, fryse, svette og klage sammenhengende det siste halve døgnet. Vel, kanskje ikke ille, for jeg sov jo også en del, men ja.. Nå vet jeg hvordan det er å være en syk mann. De har det fælt! Jeg liker ikke meg selv når jeg er syk!

Nå skal jeg ligge under dyna på sofaen å knaske pillene som gjør meg enda dårligere (det føles i hvertfall sånn), før jeg skal hente Teo i barnehagen. Dette er vår helg, og det betyr at jeg må ta meg sammen. Jeg kan ikke ligge å sutre på sofaen når jeg har en 3åring som er klar for litt morro. Etter barnehagen i dag skal vi derfor videre på håndballkamp. I Drammen. Follo spiller årets første seriekamp, og luringen gleder seg som bare det. Han har pratet hele uken om denne kampen, og ropt "Heia Follo" støtt og stadig. Jeg tipper han er Follo's yngste supporter, og også en av de ivrigste - på tross av at han ved et par anledninger har bedt de store supporterne på raden bak om å slutte og skrike sånn ;-) Endelig kan han bruke Follo-drakta si som han fikk til jul. Det er stas kan du tro! Jeg derimot håper jeg klarer å sitte oppreist i de 1,5 timene vi kommer til å oppholde oss i hallen. Godt "svigermor" er med, for det betyr at jeg kan slappe av i bilen tur/retur, og ikke være sjåfør selv :-)

Nei, får vel få i meg litt sjokolade da. Det er i hvertfall én positiv ting ved å være dårlig - jeg spiser sjokolade med (nesten) god samvittighet!

Piff..

2 kommentarer:

Tonje sa...

God bedring, håper formen blir bedre utover dagen :)

Véronique sa...

Masse god bedring Monica :)

Heia Follo!!!!!