lørdag 25. februar 2012

Jeg trenger det!

Jeg er en veldig rastløs person, og det er heller ikke så mye som skal til før jeg blir skuffet over meg selv. Jeg er min værste fiende. Disse to tingene kombinert med en sykmelding er derfor ikke helt optimalt for meg og min egen selvtillit kan man si ;-) Derfor er det ekstra godt å ha treningen i bakhodet. Foruten å hente og levere i barnehagen har jeg en grunn for å komme meg ut døren hver dag. Jeg har noe jeg føler jeg må gjøre. Jeg gjør noe som får meg til å føle meg litt bedre oppi det hele. Jeg trenger det!

Hver treningstime gleder jeg meg til. Hver treningstime forlater jeg med et smil om munnen. Jeg føler jeg er tilbake der jeg var for nøyaktig to år siden. Da jeg syntes det faktisk var gøy å trene! Når jeg da er tilbake i jobb igjen skal jeg klare å fortsette. Jeg er realistisk, det blir ikke hver dag. Teo har ingenting på en barnepass å gjøre ettermiddag etter ettermiddag. I stedet må jeg prioritere formiddagene i helgene, torsdagene og så kan Live og jeg erstatte middagsettermiddagen våres med trening, der ungene får kvalitetstid sammen på barnepassen. Vinn/vinn.

Den siste uken har jeg vært forferdelig støl. Vi snakker smerte. Nå har det roet seg, og eneste stedene som verker ekstra nå er mage og rumpe. Det er derimot god verk. Sånt liker man ;-) Øvelsene jeg har fått for ryggen min føles godt. Det er godt å kjenne korsryggen jobbe. Jeg føler meg litt "banket opp" rett etterpå, men det blir bedre og bedre for hver dag. Jeg har lenge visst at trening er helt nødvendig for kroppen. Allikevel har jeg ikke funnet verken tid eller ork. Nå ser jeg litt annerledes på det. Ikke bare idag, men i tiden fremover. Som sagt, jeg måtte nå min egen grense før jeg skjønte at det måtte forandringer til!

Nå skal jeg kaste den svette kroppen min inn i dusjen. Kjæresten er ferdig med trening, og vi skal leke i noen timer. I kveld blir det trolig et par øl med venner og venninner. Jeg tar det som det kommer :-)

2 kommentarer:

Ragnhild sa...

Takk for en koselig kveld i går :) Stå på Monica, jeg synes du er super! <3

Monica Jensen sa...

Åh, du er søt, Ragnhild :) Jeg synes du er super også <3