mandag 20. februar 2012

Just google it!

Bak bloggen, altså inne på selve blogger, har jeg muligheten til å se statistikk over hvor mange unike lesere jeg har daglig, antall sidevisninger, hvor i verden mine lesere er fra, hvilke innlegg som er de mest populære - og hva man googler for å komme inn på min side!

I løpet av en uke er det veldig mange mennesker som googler Monica Jensen blogg. Det setter jeg så klart pris på, for det beviser jo at folk har interesse av å komme inn akkurat hit. Andre ganger kan jeg le litt over det folk finner på å skrive i google sitt søkefelt, for deretter å forville seg inn på min side. Det finnes også de gangene jeg kjenner gårsdagens middag krype helt opp i munnen min når jeg ser hva enkelte googler. Visse mennesker burde blitt fratatt internettilgang!

På tross av at jeg noen ganger synes det både er ekkelt og på grensen til skummelt å se hva folk googler, liker jeg å ha en oversikt over hva de enkelte har skrevet for å ende opp her. Så gjelder det da å prøve og unngå og stille spørsmålet: "Googlet han/hun det i den hensikt å ende opp her, eller var det tilfeldig..?"

Ingen kommentarer: