tirsdag 14. februar 2012

Kjærlighet

For første gang på mange år feirer jeg visst Valentine's Day. Egentlig synes jeg det er en skikkelig oppskrytt dag. En dag der man vet at den andre parten vil gi deg en liten oppmerksomhet, og dermed går glipp av overraskelsesbiten - som igjen er over halve gleden :-) Her i hus var det i hvertfall sånn.....

Endelig hadde jeg en å kjøpe Valentine's-gave til. Dette passet jeg selvfølgelig på å hinte om (jeg sa det rett ut) til kjæresten min som er mer i mot denne dagen her enn noen annen jeg kjenner. Dermed hadde vel han ikke stort mye valg. Spenningen var borte, men jeg var i hvertfall sikret en liten oppmerksomhet ;-)


Gleden var stor da han kom på døren min med roser. Hvite roser. Min favoritt. Han har fulgt med i timen, for dette var noe jeg nevnte i forbifarten for flere måneder siden. Så overrasket eller ei, rosene tar seg godt ut i stuen min ;-) Kjæresten, som i skrivende stund lager god middag til oss, tar seg også godt ut på kjøkkenet mitt. Han gikk i mot sine prinsipper og ga meg en oppmerksomhet på kjærlighetsdagen. Så dagen kan igrunn være så oppskrytt den bare vil for min del, for jeg er nemlig veldig fornøyd :-)

Nå skal en "romantisk"  middag spises med selskap fra en liten pjusk 3åring som hoster uten stopp..

Happy Valentine's Day til alle dere som titter innom her 

2 kommentarer:

E.S.E sa...

Unner deg dette vennen :)

Véronique sa...

Kjempe koselig :)

Jeg fikk også roser (hvit/gule) roser i dag :)

God bedring til Teo!

Klem