mandag 27. februar 2012

Klar, ferdig, GÅ!

Jeg er veldig klar for en ny uke. Jeg gleder meg til å møte Live på treningsenteret etterpå, og jeg gleder meg til gutta våres skal få lekt seg på barnepassen sammen. De har savnet hverandre, det er det ingen tvil om :-)

Ellers kan jeg tipse dere om en litt artig app. Spesielt for de minste (og meg) ;-) Appen heter Voxer, og gjør telefonen din om til en walkie talkie. På kort tid har det blitt populært her i hus, og nå kan Teo chatte med både pappaen sin, Nicklas, mormor og venner på en enkel, men litt "spennende" måte. Ordet "bæsj" blir mye brukt under disse samtalene/monologene, og den som ler høyest er selvsagt Teo selv ;-)

Bæsjehumoren har virkelig kommet for fullt de siste dagene. Asså, jeg har bæsjehumor selv, men det her blir til og med litt mye for meg. Ordet "bæsj" er plassert bak hvert eneste navn. Hysterisk...! Det gir seg vel snart?

Ellers er jeg uten bil i dag. Bremsene fant ut at de skulle streike for tredje gang på et halvt år. Livsfarlig bil. Jeg må bite i det sure eplet og innse at den må byttes ut. De tre månedene uten billån var fantastiske... Hadde jeg visst hvor mye den bilen faktisk kom til å koste meg, hadde jeg byttet den ut for to år siden. Vel, etterpåklok er det liten vits i å være... Aldri mer Peugeot, det er i hvertfall sikkert og visst ;-)

Overse snøværet, og lag dere en fin dag :-)

Ingen kommentarer: