tirsdag 21. februar 2012

Ligger ikke på latsiden

Nå som jeg er sykmeldt ligger jeg ikke hjemme og venter på at kroppen skal fikse seg selv. Jeg har hatt ryggproblemer i litt for mange år til å vite at det ikke er sånn det fungerer. Nå er jeg lei smerte, og jeg vil ikke bare føle meg bra NÅ, jeg vil føle meg bra på sikt!

Dagene går med til behandling og trening. Behandling på Plexusklinikken hos den flinke osteopaten, som virkelig hjelper meg mye, går i dybden og finner årsaken til smertene. Utrolig hvordan ting henger sammen. Jeg blir virkelig fascinert over alt jeg lærer om min egen kropp når jeg er hos henne. Det går fremover :-) Note to self: puste dypt og stramme bekkenbunnen!

Hånden min er ikke på størrelse med en elefant altså, det bare ser sånn ut ;-)

Ellers har jeg meldt meg ut av Fresh og inn på Avancia. Der er jeg bundet i ett år, og jeg har rett og slett ikke råd til og IKKE trene der. Grunnen til at jeg har byttet treningssenter er fordi jeg trenger tettere veiledning når det kommer til ryggen, barnepass og gode venninner som kan pushe meg når lysten dabber av. Her kan jeg også trene mer variert, å kombinere studiotrening med saltrening, noe som er gøy!

I dag har jeg vært stølere enn noengang. Spinningtimen nå i kveld var derfor jaggu en utfordring. Rumpa mi rømte nesten fra kroppen min. Det er fryktelig deilig nå når jeg er ferdig da, hvis man ser bortifra store problemer med å gå ;-)

I morgen skal jeg prøve et par nye timer, der uttøying står mye i fokus. Jeg skal også ha time med PT Martine. Ellers gleder jeg meg til å prøve ut Total Balance, som er en blanding av yoga, tai chi og pilates. Det tror jeg er midt i blinken for min kropp!

Jeg nekter å slite så mye med kroppen resten av livet, som jeg har gjort de siste årene. Ettermiddagen der jeg sto og hulket av smerte fikk i hvertfall opp øynene mine og motivasjonen på plass :-)

Ingen kommentarer: