torsdag 9. februar 2012

MIDDAG PÅ 1-2-3

I dag har jeg laget i stand en nydelig laksemiddag på nøyaktig 7,5 minutt. Mmm!

Jeg deler retten med dere, for den er virkelig verdt å prøve ut. Lag i stand en salat (jeg bruker crispysalad, agurk, tomat, gul løk). Deretter blander du grønn pesto inn i salaten. Mens du lager salaten lar du laksefileén steke i pannen. Den krydrer jeg med hvitløkspepper og litt salt. Deretter fyller jeg opp en tacolefse med salaten og laksen, og topper med litt sweetchillisaus. Nydelig!!Middagsgjestene i dag var Nicklas og Eirik. Litt rart, tenker kanskje du? De var ikke her samtidig, selvom det sikkert ikke hadde vært noe problem det heller. I det Nicklas måtte løpe ut døren kom Eirik inn døren, og jeg hadde lagd i stand mat nok til alle sammen, så alle ble gode og mette, på rekke og rad ;-) Bare positive tilbakemeldinger på retten forresten!

Resten av ettermiddagen har jeg tilbrakt med Eirik og Teo. De dro nettopp avgårde. Veldig koselig med litt mamma&pappa-tid! :-)

3 kommentarer:

Véronique sa...

Det så veldig godt :)

Ha en fin kveld!

Hvit Lilje sa...

Det må prøves :) Det så veldig godt ut :)

Anonym sa...

Ja den er sikkert god den, virket veldig kjent...