onsdag 15. februar 2012

Monica gjør ting hun IKKE kan!

Jeg har lekt meg litt på pc-en. I stad glimtet nemlig lille luring til, og han virket tilnærmet frisk som en fisk. Dette fanget jeg på film, og nå har jeg klart på en eller annen måte og samle noen av øyeblikkene i ett filmklipp. Tror jeg. Vel, dere får se.. ;-)

Først; det er meningen at Donkeyboy med City Boy skal spilles over dette klippet. Det ser jeg jo at jeg ikke har fått til. Så vennligst trykk på play på klippet under, for deretter å trykke på play på min lille hjemmelagde mix. På forhånd, tusen takk ;-)Da var det gjort? Da kan du bevege deg videre til neste klipp.. Trykk play. Takk skar'u ha!

Ok. Jeg kan jo med sikkerhet si at jeg er ingen pro på redigering av film, men allikevel er jeg stolt av meg selv som i det hele tatt fikk til noe som helst. Wohoo! Øving gjør mester ;-)

Mens han lekte seg tenkte jeg "åh, deilig med friskt barn igjen!". Der tok jeg feil, for ikke lenge etterpå sank han sammen i armkroken min og ble slappere og slappere. Da jeg la han i sengen sovnet han i det jeg strøk han gjennom håret, før jeg i det hele tatt hadde begynt på nattasangen (var nok planlagt akkurat det, for på den måten slapp han å høre min "vakre" sangstemme). Det blir nok en hjemmedag fra barnehagen i morgen også tenker jeg!

Sukk, min lille flinke skatt!

3 kommentarer:

Véronique sa...

Herlig video :) Go'ingen!!!!!

Jeg ser at han har lært av Niklas å spille håndball ;)

Tinna sa...

Haha, så kul han er! Tommel opp :)

Monica Jensen sa...

Hihi :D