onsdag 22. februar 2012

Motivasjon og note to self!

Jeg er så motivert!
Etter å ha tilbrakt et par timer på treningsenteret i dag er jeg enda mer motivert. Nå har jeg fått satt opp et treningsprogram som er tilpasset meg og min kropp. Nå skal kroppen min bli sterkere, og jeg skal få orden på bekken, korsrygg - ja, alt som gjør vondt. Om jeg blir litt fit på veien er jo det bare en ekstra fin bonus :-) Å følge PT Martine hjelper i hvertfall, for en mer trent kropp skal man lete lenge etter. Tror nesten jeg må ha et bilde av henne i baklomma fremover, som jeg kan se på de dagene motivasjonen ikke er like sterk ;-)

Treningsprogrammet kommer til å presse meg, og jeg kommer nok flere ganger til å tenke "Åh, herregud, orker jeg det her?!" Svaret på det er alltid JA. Selvfølgelig orker jeg det. Jeg må bare se på premien jeg får; nemlig et liv med lek, lykke og morro. Når man har vondt hele tiden kan nemlig livsgnisten dabbe av litt, og det skal jeg hvertfall ikke ha noe av! Teo fortjener en glad mamma :-)


HVordan er ryggen min ? Mitt største problem er å sitte. Det er da de intense smertene kommer. Nå som jeg er sykmeldt trenger jeg ikke å sitte mer enn jeg orker. Derfor går hverdagen ok, på tross av at smertene kommer som bare det etter bare en liten biltur til butikken. Dette har jeg troen på at snart vil snu - og da forhåpentligvis for godt. Jeg må bare ta meg tiden til å bygge opp kroppen min igjen! Akkurat nå har jeg ganske vondt, men det er nok bare treningsverk :-)

Trening gjør underverker for ryggvondt, sies det. Jeg tror de har rett! Det er bare viktig å holde det gående. Trening er en "ferskvare". Det hjelper ikke å trene mye en liten periode, å tro at man kan leve på den perioden i flere år. Man må holde det ved like, å trene regelmessig. Note to self!!

1 kommentar:

Hege sa...

få deg jobb i barnehage, så slipper du å sitte så lenge stille om gangen ;) Lykke til med treningen :)