torsdag 16. februar 2012

Når bilen lever sitt eget liv

Se for dere bilen min. Gliset mitt. Babyen min. En Peugeot. I say no more... Den har en tendens til å leve sitt eget liv. I dag fikk jeg virkelig kjenne på det, og jeg river meg litt i barten enda! Grr!

Jeg hadde vært en kjapp tur innom senteret for å handle mat og en innflyttingsgave til Eirik (pappaen til Teo, som nettopp har flyttet til ny leilighet). I det jeg setter meg bak rattet og vrir om på nøkkelen, angriper den svære feite stolpen som står plassert foran bilen meg. Traumatisk skal jeg si dere, og ikke heelt sannheten!

Sannheten var mer sånn; Bilen min, fra nå av kjent som Herbie, fant ut at den skulle begynne å trille på tross av at den sto helt flatt. Motoren var foreløpig ikke på, og jeg tråkket inn bremsen alt jeg klarte. Vel, bilen stoppet ikke, da. Den trillet rett inn i betongstolpen, og mannen som sto 2 cm fra bilen fikk seg en god latter. Jeg lo jeg også. Normal reaksjon for meg når jeg skjønner at jeg har driti meg ut. Latteren sluttet derimot brått når jeg så såret i panseret mitt. Dæven. Vips, så ble bilen min enda mindre verdt. Godt at jeg """ikke""" har vurdert å selge den den siste tiden..!

Dette skjedde i parkeringshuset på Ski storsenter, med ca 40 tilskuere. Det må jo ha sett helt sykt dumt ut. Der sitter Monica, plassert bak rattet, og så lar hun bare bilen trille inn i stolpen... Neida, så...

Noen som ønsker seg en Peugeot? Til 40 000? Hvem byr høyest?

2 kommentarer:

Elisabeth Ingeborg sa...

Haha, sorry for at ej ler, men...
Huff, må vere en smule frustrerandes også! :S

Monica Jensen sa...

HEHE, du får LOV å le! Man må jo bare det, ellers blir livet trist å leve.. Hvertfall for meg, som har en god del uflaks :P