torsdag 9. februar 2012

SMIL LITT A!

Har du ikke vinterdepresjon fra før av, så får du det hvertfall når du entrer min blogg. På tide å smile, le og ta løpefart og knekke opp ryggen over kjøkkenbordet. Etter omtrent en hel dag på sofaen med puter i ryggen var det på tide å reise seg opp. Jeg ble nemlig tørst. Det var som å være full for første gang, eller på tivoli, eller enda bedre; begge deler samtidig, for her gikk det jammen meg rundt. Da fikk jeg også sett at kjøkkenet mitt ikke ser ut. Hva har skjedd?! Åja, hushjelpen (meg) er syk ja... Vel, rotet stikker ikke av, så det står nok der den dagen jeg orker å ta det også, tenker jeg! PS: Rot, det er ikke sånn at du ikke får lov å stikke av asså, bare til info!

Jeg lover å være litt mer hæppy fremover. Det er bare kombinasjonen 40 minus, helveteskropp og feberfantasier som demper den konstante lykken jeg føler i kroppen. Vel, den skal ikke overskygge det positive - for gud så mye positivt jeg har i livet mitt også (dette hørtes veldig sarkastisk ut, I know, men det var faktisk helt dønn ærlig!).


Nå skal jeg ta med meg apotekposene mine/medisin"skapet" mitt og vandre til sengs. I morgen tidlig våkner luringen, og jeg har store planer om å lage i stand en hyggelig morgen før barnehagen. Han har spurt meg ca 10 ganger i dag om jeg har vondt i ryggen min. Føler det er et hint om at jeg har klaget litt vel mye de siste dagene. Neida, mamma har det helt fint, jeg har bare stappet den ene hagestolen oppi bakenden, det forklarer den rare gangen :-) Ok! Nå skjønner til og med jeg at jeg er overtrøtt/rusa (her er det ironi, jeg er ikke rusa, jeg ville aldri vært i nærheten av rusa sammen med sønnen min..ikke at jeg har for vane å være rusa sånn generelt heller for den saks skyld!).

Håhå, her en dag så begynte jeg å le vilt og mobbe Nicklas fordi han er så sykt dårlig i matte. 
Og jeg bare: "HAHA, visste ikke at du var såå dårlig i matte!"
Og han bare: "?"
Og jeg bare: "HAHA, ja? Du kan jo ikke regne enkle mattestykker som 2+2 engang. Tenk at du er så dårlig i hoderegning!"
Og Nicklas bare: "ehh...?"
Og jeg bare: "HAHA, husker du ik....ehm...det var visst en drøm!"
Og han bare: "Ok..."
Og jeg bare: "......."

Ja, natta da dere :-)

Åh.. Til slutt så må jeg vise dere noe heftig kult. Egentlig verken heftig eller kult, på tross av at jeg har sittet foran webcamen lenge nå og prøvd å få ansiktene til å bevege seg likt som mitt. 
Var jeg kjekk nå?


Eller nå?


Natta!!

Ingen kommentarer: