torsdag 16. februar 2012

Ut på tur, nesten aldri sur

Etter hele gårsdagen inne var det godt å komme seg litt ut i dag. Lille luring var sliten, så jeg tok han i vognen og gikk en lang tur. Det er første gang på godt over ett år at den vognen er blitt brukt. Han har blitt litt større siden sist ;-)


Det tok ikke lange tiden før han sovnet, og nå sover han enda. Han ligger i fellesgangen/hallen. Jeg har døra på gløtt slik at jeg kan høre om han våkner/får hosteanfall. Jeg skal innrømme at den stillheten som er her nå, den var ganske etterlengtet. Å ha et sykt barn er slitsomt for både store og små ;-) Grunnen til at han sitter og sover er ganske enkel. Han er full av slim, og sliter med pusten om han ligger rett ut!

I dag skal han til pappaen sin for natten. Hønemoren meg liker å ha stålkontroll, spesielt når han ikke er i form. Samtidig så er det til pappaen sin han skal, og ikke en random barnevakt. Det finnes ingen bedre å tilbringe tiden sin med da, enn mamma og/eller pappa, når formen hangler.

Jeg skal benytte kvelden til å komme meg litt ut av dette huset. Jeg elsker leiligheten min, men det er utrolig hvor stor trang man får til å pusse opp, ommøblere eller generelt gjøre forandringer når man sitter inne og titter seg i hjel på alt som må/bør/kan gjøres.. Hva jeg skal enda, annet enn å hjelpe min kjære søster med noe dilldall, er enda uvisst. Deilig :-)

Nå hører jeg naboene komme hjem. De ser nok ikke den sovende gutten i hallen, for det er ikke innestemme det går i ;-) Sånn, der våknet han.. Stilletiden er over. Vi sees ;-)

Ingen kommentarer: