lørdag 4. februar 2012

Venner for livet

De er der uansett hva. Jeg snakker om gode venner! 
Straks kommer Live og Jesper på besøk. Vi skal bestille pizza og kose oss. Passer perfekt akkurat nå :-)

Det er rart hvordan gode venninner kan på mange måter føles som din nærmeste familie. Er det noe jeg trenger å for eksempel prate om, positivt eller negativt, så er det alltid dem som er der for meg. Vi finner alltid tid til hverandre. Jeg er heldig som har så gode venner, for jeg vet at det absolutt ikke er noen selvfølge!


I dag har vi tilbrakt dagen hos pappa. Han ba meg og gutta på lunsj, slik at jeg fikk muligheten til å slappe av litt ekstra om jeg hadde behov for det. Veldig koselig, og også fint at Nicklas og pappa fikk muligheten til å bli bittelitt bedre kjent! :-)

Nå kommer straks besøket våres på døren. Ha en fin lørdagskveld, tittere :-)

Ingen kommentarer: