søndag 19. februar 2012

Vurderer mulighetene

En fredfull søndagskveld fikk tankene mine til å spinne så det holdt. Planen var spikret. Jeg skulle ha filmdæit med meg selv i senga. Nå sitter jeg her, 2 timer senere, med ansiktet presset oppi dataskjermen. Det ble ikke noen filmdæit for å si det sånn...


Jeg driver å vurderer mulighetene mine når det kommer til jobb. Kan jeg jobbe i Oslo har jeg mer å velge mellom. Større og flere muligheter. Siden det gikk opp for meg nå i kveld har tankene spinnet på høygir. Jeg har googlet, jeg har sjekket togtider, lest om ulike firmaer.. Jeg har rett og slett giret meg opp til å ta tak i en muligens skikkelig hektisk hverdag, men som igjen vil gi meg så mye tilbake!

Nå skal det sies; dette er bare babling fra min side altså, men for første gang noensinne ser jeg ikke på det som verdens største problem og eventuelt måtte pendle, så lenge hverdagen går rundt med tanke på Teo og barnehagen (det er det store spørsmålet?!)). Jeg prøver heller å se på mulighetene jeg kan få hvis jeg bare snur litt på tankene mine.

Èn ting som er sikkert er at jeg ikke ønsker å bruke de neste årene på å være vikar for Adecco, å fungere som en allsidig potet uten å få så mye igjen for det. Først og fremst nå skal jeg uansett få denne ryggen til å fungere igjen, slik at kroppen min og jeg spiller på samme lag, og mens jeg jobber med meg selv på det planet skal jeg fortsette å snuse rundt på disse mulighetene. Vi lever i en verden full av muligheter, trossalt. Man er kun avhengig av én person når det kommer til det å oppsøke dem, ta tak i dem og holde fast i dem, og det er seg selv! :-)

1 kommentar:

Véronique sa...

Det er større jobbmuligheter i Oslo enn i Follo.

Skulle gjerne jobbet selv nærmere hjem enn å pendle til Oslo hver eneste dag.

Skjønner deg veldig godt om du har ti tusener tanker om det i hodet ditt.