mandag 27. februar 2012

Welcome to negative town!

Jeg har skrevet før at jeg trenger å trene. Spesielt nå som jeg er sykmeldt. Ikke bare på grunn av kroppen min, men på grunn av psyken. Føler jeg ikke at jeg får noe ordentlig ut av dagene mine drar jeg meg selv ned, og ser veldig negativt på alt. Jeg ser på meg selv som udugelig, og jeg ser på alt som problemer i stedet for muligheter. Nå har jeg hatt to dager hjemme, og jeg merker allerede at humøret mitt er dalende. Humøret har hoppet ut av et fly uten fallskjerm, for å si det sånn!


De åtte månedene jeg jobbet på NGI hadde jeg det veldig bra med meg selv. Ja, døgnet hadde ikke nok timer, og det var hele tiden noe jeg følte lå på etterskudd. Den kjente tidsklemma, som de fleste av oss opplever. Det jeg derimot gjorde hver dag, mye, var å le. Jeg smilte hele tiden og hadde det veldig bra med meg selv. Jeg stortrivdes i det firma blant mine kollegaer! Nå, som jeg har dager der jeg kun ser mitt eget speilbilde sier det seg selv at jeg ikke smiler og ler like mye. Jeg har verdens fineste sønn, og er kjempeforelsket i den gode kjæresten min, så lykkelig er jeg absolutt. Det er bare det at jeg må være fornøyd og stolt av meg selv for å virkelig ha det bra. Å trene gir meg den følelsen i disse dager da jeg ellers føler meg ubrukelig. Trening har derfor blitt på ekstremt kort tid veldig viktig for meg og min egen følelse. 

Det skal derfor bli utrolig godt å dra videre til treningsenteret etter middag. 1) Komme meg ut av huset. 2) Se andre mennesker. 3) Bruke kroppen. 4) Redusere ryggvondten. For vet dere, de dagene jeg ikke har trent har ryggen verket som bare det. De dagene jeg har trent har jeg kommet meg gjennom dagen med et smil om munnen. 

Det blir mye prat om trening nå om dagen. Forstår at det ikke interesserer alle. Det er derimot noe som er viktig for meg akkurat nå, og derfor blir det mye skriving om det. Kanskje jeg kan vekke motivasjonen hos en av mine lesere også? For tro meg, den har vært på bånn lenge nå hos meg. Nå er det bare godt å komme igang igjen :-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Monica, du ser veldig godt trent ut på disse bildene.

Monica Jensen sa...

Haha, ja, hadde det enda vært bilder av meg så ;)

Anonym sa...

Good bye, sweet chum :)