søndag 4. mars 2012

Aktiv søndag

Vi har hatt det jeg vil kalle en aktiv søndag. En fin søndag, der bevegelse og frisk luft har stått i fokus. De søndagene jeg har barnefri har en tendens til å bli litt late. Da er jeg ofte sliten etter en aktiv lørdagskveld..! Derfor er det ekstra deilig og viktig å få masse ut av søndagene med lillemann. Det er familiedagen, der hygge skal stå på timeplanen - uansett om det er innendørs eller utendørs :-)


I dag startet dagen på Avancia. Der møtte vi Live og Jesper. Mammaene trente i studio i 1,5 time, mens barna storkoste seg inne på barnepassen. Etter vel overstått trening dro vi alle sammen hjem til meg. Lunsj ble spist og deretter tok vi på oss varmere klær og la ut på en litt lengre tur.. Det var godt å komme ut i frisk luft. Etter vi hadde tuslet ca 3km i loddrett stigning kom vi fram til hestene (gutta var flinke). Vi hadde med poteter til dem. Live og gutta matet, mens jeg holdt meg på en fornuftig avstand. Jeg er nemlig litt redd for disse store dyrene som har en tendens til å kaste meg av ryggen. Ok, akkurat det har skjedd én gang da jeg var 10 år og gikk på ridning. Som dere forstår er jeg fortsatt traumatisert etter den opplevelsen.


Da vi skulle bevege oss hjemover igjen var det ikke bare hesten som følte en viss trang foråsiresånn.. Lille luring måtte nemlig akutt på do. For å gjøre en lang historie kort; før vi ante ordet av det satt vi i en taxi på vei hjemover. Jeg tror turen hjem hadde blitt alt annet enn koselig ;-) Smilet var på plass på småen for det, men 3 km med veldig korte ben går ikke akkurat fort. Så ja.. Dere skjønner?!


Ettermiddagen har gått med til bad i badekaret, middag og sofakos. En effektiv og koselig dag med gode venner :-) Nå er det deilig å lene seg godt tilbake i sofaen å nyte lyden av...ingenting. Total stillhet. Love it!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Super koselig dag<3

Elisabeth Ingeborg sa...

For en deilig søndag! Drømmesøndag, rett og slett! :)

Marianne Hennøen sa...

Høres kjempe koselig ut :)