fredag 16. mars 2012

Alenetid

Alenetid har alltid vært viktig for meg. Det trenger ikke være snakk om mye alenetid, men litt er nødvendig for at jeg skal ha det bra. Litt tid til å sortere tanker og koble hodet helt ut. Her nede har jeg jo folk rundt meg 24/7. Jeg får ikke engang gå på do i fred. Da står gjerne en 3år gammel gutt rett ved siden av meg og drar konstant opp. Herlig ;-)

Derfor er den timen på formiddagen "livsnødvendig". Den timen der jeg jogger meg en tur og tar øvelsene fra osteopaten etterpå. Bare meg og musikk!

Det blir varmere og varmere her for hver dag (jeg klager ikke), og jeg kan si at det er noe helt annet å løpe her enn på tredemølla på Avancia. Det er selvsagt mye lettere. True story! Her løper jeg mot et mål - havet - og deretter løper jeg tilbake til parken og løper noen runder der. Svetten renner og det føles godt!

Nå skal jeg dra på meg bikinien og hoppe ut i bassenget. Fordelen med en treningsrunde på morgenen er jo også at man føler seg bedre i en bikini ;-)

Ha en fin en :-) Klem fra meg**

2 kommentarer:

Susanne K sa...

Hehehe, kjenner godt igjen det med å ikke kunne gå på do alene en gang. Det var en overgang fra livet uten barn. For ikke å snakke om å ikke kunne dusje uten at det står noen andre utenfor og glaner/hyler. Vern om alenetiden din du, den gjør deg glad og en glad mamma er en god mamma :-)

Monica Jensen sa...

Haha, ja - det er virkelig en overgang. Man setter desto mer pris på de små øyeblikkene der man kanskje får 2 min alene i dusjen, eller rekker å gå på do før de finner ut at du har gått ut av stua ;)

Alenetid er veldig viktig, og det er sant som du sier - en glad mamma er en god mamma :)