onsdag 21. mars 2012

Bittersøtt å reise

En uke i paradiset er vel overstått. Vi har hatt en kjempefin uke, og dette er absolutt et sted vi ønsker å reise tilbake til. Gradestokken har bikket 30 hver dag, maten har vært god, og stemningen har vært topp!

Hver kveld har det vært show for både store og små. Ikke alt har vært av topp underholdning, men det har vært et samlingspunkt der barna kan danse, leke og være sammen! I går kveld var showet derimot så morsomt, at jeg fikk beskjed av sønnen min om å slutte og le så høyt ;-)

Nå skal det bli godt å komme hjem, men hadde jeg fått tilsendt en håndfull av de vi savner hjemme, hadde vi lett blitt noen uker til ;-) Det er lett å ta lite klær, solbrun kropp, vær som varmer og palmer for gitt når man er her - men så fort man er kommet hjem vil man jo bare tilbake :-)

Nå har vi en lang hjemreise foran oss! Vi sees i Norge :-)

PS: Hjemme! Home sweet home!

2 kommentarer:

Mette Helen sa...

Godt å se liv her igjen! Leste nemlig at en norsk kvinne i 20-års alderen en plass, falt ned 4etg fra et hotell i syden! Håper dere har hatt en fantastisk tur =)

Monica Jensen sa...

Huff ja, leste det jeg også. Du var ikke den eneste som tenkte tanken om at det kunne være meg ;) Alder og alt passet jo rimelig greit..

Turen har vært kjempedeilig! Det trengtes :D