torsdag 15. mars 2012

Deilig å leve

Det er så deilig å være på tur med en liten gutt som går og synger hele dagen. Et godt tegn på at han koser seg :-)

Etter frokost i dag forsvant Teo og Bestefar ned til bassenget, mens jeg tok på meg joggeskoene og tok meg en løpetur. Pappa sa "sees om 5 minutter". Han har ikke helt troen på meg, skjønner jeg ;-)

Å jogge med sola som steker, palmer som blåser med vinden, musikk i ørene og deilig sjølukt i nesa er faktisk ikke så ille som det høres ut ;-) Nå har jeg jogget en lang tur, på kryss og tvers av dette lille stedet, og det var virkelig en fin start på dagen!

De har også en egen "work out"-park her. Der løper du på grusbane blant masse palmer, og på veien møter du på forskjellige apparater som du kan trene styrke på. Ikke værst :-)

Nå skal jeg ned til bassenget for å finne luring 1 og 2. Kanskje det blir årets første utebad også? Jeg er litt pingle når det kommer til vann, selv i basseng ;-)

Som dere ser er livet ganske så deilig. Jeg er et sommermenneske, og nå kommer energien som har vært borte så alt for lenge :-)

I går omtalte forresten mannen i resepsjonen meg som KONA til pappa. Det er faktisk helt krise! Må skaffe meg en t-skjorte der det står "he's my dad ---->"

2 kommentarer:

BareSol sa...

Det ser helt utrolig deilig ut! så heldige dere er :)

hehe, måtte le av den siste kommentaren. Det er vel ikke akkurat noen høydare nei ;)

Kos dere videre!
Julie

Monica Jensen sa...

Det var virkelig en deilig uke! Vil tilbakeeee :D

Haha, nei, jeg jublet ikke av glede da, nei. Han ble tatt for å være pappaen til Teo også - til han sin store glede ;)

Ha en fortsatt fin helg :)