torsdag 1. mars 2012

En oppblåst mage

Jeg har ved flere anledninger skrevet om mitt lille mageproblem. Jeg har tatt opptil flere allergiprøver hos legen, siden jeg har reagert så kraftig på nesten all mat jeg har spist. Jeg har blitt oppblåst og fått magevondt. Jeg har nesten vært nødt til å planlegge antrekk ut ifra hva jeg skal spise - ut ifra hva som kan passe til en falsk 5 måneder på vei-mage, full av luft. Herlig! Jeg vet at jeg ikke er den eneste jenta med dette problemet. Det går igjen hos veldig mange av oss!

Nå skal jeg vise dere magen min for trolig første gang. Hvis man ser bortifra tiden da det levde en bebis inni der ;-) Navlen min er ødelagt, så ikke le. Den poppet ut rimelig tidlig i svangerskapet, og alle sa "den blir heeelt normal igjen". Vel, alle løy! Here it goes...


Dette er bilder fra magen min i går kveld. Etter en dag der jeg hadde fått i meg opptil flere fyfy-produkter, som; poteter, melk, saft, ketchup, pannekaker... Jeg trengte ikke holde den inne engang. Jeg hadde ikke vondt. Den bare var sånn, av seg selv - og sånn har den vært den siste tiden. Hva skjer?

Nå har det seg sånn at jeg har forandret på litt av hvert den siste tiden, så jeg kan dessverre ikke bare nevne én ting som kan ha forandret det. Jeg kan derimot nevne tre ting.
1) Atlas PROfilax-behandlingen. Før behandlingen visste hun om mageproblemene mine. Hun mente at dette ville gjøre magen min mye bedre.
2) Osteopaten min som har fått meg til å puste. Puster man dypt nok, slik man skal, beveger en stor muskel seg slik at den "masserer" tarmene på rett måte, og man vil få en normal fordøyelse. Går man hele tiden slik jeg har gjort, og puster øverst i halsen eller holder pusten, får ikke tarmene den samme hjelpen.
3) Trening. Kroppen min får den bevegelsen den trenger, og det samme gjør da magen/tarmene.

Jeg er i hvertfall veldig fornøyd over at jeg kan kose meg med mat uten å tenke på at klærne skal matche matutvalget. Nå er målet bare å få en litt mer markert mage! I helgen gikk jeg med en topp som omtrent var malt på meg. Samtidig som jeg drakk øl. Uten hold in-truse. Det må ha vært første gang siden jeg var 15 ;-)

Til slutt håper jeg dere vil melde dere inn på facebook-siden min: https://www.facebook.com/pages/MONICAJENSEN/309540132439744. Endelig har jeg skaffet meg en sånn side også. Dette er min mulighet til å bli litt bedre kjent med deg som leser. Håper så mange som mulig vil melde seg inn :-) 

Nå skal jeg ut på gåtur i sola. Hele venstre side av kroppen verker i dag. Da bytter jeg ut vekter med gåtur. Deilig!

2 kommentarer:

Véronique sa...

Du har ikke mage, Monica. Den er flatt som bare det jooooo.

Monica Jensen sa...

Nå ja :) men for kort tid siden så jeg ut som jeg var flere måneder på vei etter en brødsmule. Mange venninner som har blitt sjokkert over hvordan magen min har vært - fra flat til "5 måneder på vei" i løpet av 10min :))