mandag 26. mars 2012

En rekke muligheter

Man svinger opp foran et rosa og hvitt hotell. Utenfor står opptil flere rosa biler parkert. Man forventer nesten å møte en gjeng med barbiedukker. I stedet møter man en gjeng tøffe damer, med bein i nesa og fulle av humor. Mange av dem har nådd langt (helt utrolig langt), flere av dem er på god vei, og de resterende er i startfasen - som meg - som ser på alle mulighetene som ligger rett foran nesa våres. I kveld har jeg vært på Mary Kay-kurs :-)


Bortsett fra at jeg satt i tre timer på en stol og følte at ryggen tok livet av meg, sitter jeg igjen med bare positive tanker om kvelden. Jeg skrev en del notater og satte opp ulike mål for meg selv. Dette er virkelig en gyllen mulighet. En mulighet for en småbarnsmor med dårlig rygg, som ikke helt vet hva hun vil med livet!

Kanskje det finnes flere der ute som er nysgjerrige. Da må dere gjerne være med meg på et møte, bare for å få ett innblikk i hva dette innebærer. Man taper ingenting på det :-) Her finner man alle type damer, med hver sin personlighet!

Nå har kjæresten lagd i stand middag/kveldsmat. Jeg har krabbet ut av strømpebukse, trangt skjørt og vonde sko. I stedet har jeg funnet veien ned i joggisen og ligger rett ut på sofaen. Jeg fikk virkelig testet ut hva ryggen min er god for i kveld, og konklusjonen er at den er ikke god i det hele tatt... 

Nattaklem fra meg**

Ingen kommentarer: