onsdag 7. mars 2012

En slapp dag!

I går brukte jeg dagen til husarbeid. I dag har jeg vært hos osteopaten (og lært nye måter å trene bekkenbunnen på, det var tungt), og ellers har jeg bare surret rundt med kjæresten. Det var godt med litt tid sammen, bare oss to. Samtidig kjenner jeg det på kropp og hodet at jeg er på min andre dag uten trening. Jeg føler meg slapp og jeg kjenner selvtilliten daler med flere hakk! Det blir godt å være tilbake i morgen tidlig :-)

Det siste døgnet har hodet spinnet på høygir. Jeg ble så giret etter Mary Kay-kvelden. Nå venter jeg bare på at mine startprodukter skal komme i posten, slik at jeg for alvor kan begynne selv. Da håper jeg flere av dere enten vil komme på party eller arrangere et party. Lover fine vertinnegaver ;-) Jeg ser på det hele med skrekkblandet fryd. Jeg har aldri likt å prate foran folk. Heldigvis er dette noe som faktisk interesserer meg, så etter litt øving (og feiling) får jeg nok taket på det. Noen må bare la meg få en sjanse (det vil si; ved å delta på party)!

Vel, nok om det. Luringen er hjemme fra barnehagen. Han hadde kort dag i dag. Fra 11 til 16. Sånn blir det innimellom nå som jeg er hjemme. Det er godt det, å la han få en rolig start på dagen hjemme. Han trenger det jo innimellom han og :-) Energien på ettermiddagen merkes det dog veldig godt på. I skrivende stund sitter han på rommet sitt og leker med brannbilene. Vi snakker en ulelyd der volumet lett slår en vanlig sirene ;-) Ørene mine....

I ettermiddag er det bare oss to. Jeg er rastløs. Vurderer å ta middagen ute i dag. Sushi og vårruller. Det hadde vært noe :-)

Ingen kommentarer: