torsdag 22. mars 2012

Fryseren og postkassa full

Da var vi vel plassert hjemme igjen - og på mange måter er det godt det også. Deilig å ha kjæresten, venner og familie i nærheten. Jeg er hjemmekjær ;-)

Jeg er alltid veldig utålmodig på hjemreisedagen. I går var jeg nok litt ekstra utålmodig siden jeg visste at det ventet en kjekk kar på meg hjemme i stua mi. Det hjalp ikke på tålmodigheten at jeg i tillegg hadde vondt i ryggen og var sliten.. Men hjem må man, og den letteste løsningen er trossalt fly ;-)

På selve flyet ventet en ny tålmodighetsprøve. Foran meg satt det en kar som konstant hostet opp lungene sine. Det fikk pappa erfare på nært hold, da denne karen reiste seg fra setet sitt, lente seg over pappa og hostet han midt i ansiktet. Pappa sitt ansiktsuttrykk var priceless ;-) Bak meg satt det en eldre dame på nærmere 100 år. Jeg vil nok kalle hun sinnsyk, for i 5,5 timer satt hun konstant og slo og sparket i flysetet mitt. Kjempebehagelig for en med dårlig rygg ;-) Hadde jeg selv vært et par hakk nærmere sinnsykdom hadde jeg trolig truet med å knekke lårhalsen hennes. I stedet forholdt jeg meg sånn nogenlunde rolig til situasjonen - utad!

Lille luring kan man derimot ikke si noe på. Han har bare vært en drøm - og på hjemreisen var det intet unntak. Ipad er virkelig en gave fra Gud til alle reisende småbarnsforeldre. Han satt rolig i setet sitt og spilte bilspill i 3,5 time :-) Jeg kanke klage!

I dag har jeg fått gjort unna litt matshopping i Sverige. Jeg var på vei til matbutikken i Ski, før jeg plutselig vrengte rattet om og vendte snuta mot Sverige. Nå har jeg mat i lange tider, og etter en titt i postkassen min var nok ikke det så dumt - for der ventet bare skuffelse på skuffelse. Er det ikke ofte sånn etter en hel uke uten bekymringer? Vel, det kunne vært verre, er det ikke det dem sier a? ;-)

Det var forresten ikke bare luringen som ble ekstra avhengig av mammaen sin på turen - det var omvendt også. Nå har han dratt videre til pappaen sin, og det er så alt for tomt her uten han!
Nå skal jeg drikke capri sonne og se OTH. Greit å leve seg inn i andre sine liv og bekymringer, hvertfall på en dag der man er litt blæh ;-)

6 kommentarer:

Julie sa...

Høres ut som du har hatt en fin uke i deilig varme! :-D
Åh, gru\gled deg til one tree hill altså!

Elisabeth Ingeborg sa...

Guri kor heldig du e...Fått ei veke i varme og harmoni...og så tilbake til virkeligheta...hmm...
Men samtidig misunne ej dej for kort vei til sverige...her e det typ toppen 1 gong i året...

Tonje sa...

Velkommen hjem! :)
Høres ut som dere har hatt en herlig ferie i varmen! :) Veldig spent på hvordan det gikk hos frisøren.

Monica Jensen sa...

Julie:
Uka har vært fantastisk! Kjempefint med den tiden sammen med pappa og Teo :) En skikkelig Teo-uke :)

Åh, OTH <3

Monica Jensen sa...

Elisabeth:
Ja, jeg vet, jeg er innmari heldig. Den uka gjorde godt :))

Veldig greit med Sverige såpass nærme. Tar det litt for gitt, siden jeg alltid har bodd i nærheten av grensa, men forstår at jeg er veldig heldig :)

Monica Jensen sa...

Tonje:
Takk for det, søta :)
Skal lage et innlegg om frisøren :) Gikk bra :D