onsdag 14. mars 2012

God grytidlig morgen

Vi er på vei til Gardermoen med fullpakket bil. Jeg føler jeg rakk å blunke i natt - og det var min søvn ;-) Trøtt? Oh yes! Jeg vet om en annen liten gutt som også var trøtt, og da vi hadde kommet så langt som til Ski hørte jeg fra baksetet "Mamma, jeg orker ikke kjøre mer!". Nå spør han støtt og stadig "Mamma, hvor lenge er vi framme?" Kanskje greit at han ikke er klar over at vi har en 5,5 timers flyreise foran oss :-)

Et par dager uten trening har det blitt. Det merkes godt på ryggen. Så godt at jeg er fysisk dårlig. Jeg avbestilte timen hos osteopaten i går siden formen føltes så skrall, det angrer jeg på nå. Det værste er som sagt før, å sitte. Flaks flyseter er så digge.... Ellers blir det veldig deilig når vi er framme da. Knallsol og paradis for små barn venter på oss :-)

Kjæresten passer leiligheten mens vi er borte. Tror det blir litt tomt uten oss, samtidig som han også får en uke der han kun kan tenke på seg selv. Alle har godt av det innimellom :-)

Jeg titter nok innom i løpet av uken. Klem fra meg**

Ingen kommentarer: