mandag 19. mars 2012

Hei luftfuktighet

Jeg er en heldig vinner av haugevis med krøller. Heldig, sier mange. Vel, jeg er ikke en av dem. Hver morgen slettes krøllene ut og fuglereiret (også kjent som hår) roer seg. Her nede derimot har jeg gitt det opp. Håret ser ut som stålull i det jeg går ut av døra om kvelden. I kveld har jeg derfor gått med krøller for første gang på...kanskje 7år?

Man lever litt vilt her nede ;-)

På tirsdag skal jeg til frisøren. Hun har vært frisør i Milano i 30 år (visstnok), og hun har de planene for håret mitt. Farge og klipp. Snakker vi skrekkblandet fryd? Jeg får det til den nette sum av 400kr. Det er noe annet enn i Norge det :-)

Ellers kan jeg jo skrive under på at sønnen min ikke akkurat har blitt mindre avhengig av meg i løpet av disse dagene her. Hadde det vært opp til han hadde vi trolig vært limt sammen ;-) Det kan bli litt intenst, men så fort han har sovnet om kvelden synes jeg det bare er søtt. HEHE!

Han er jo så god. Snill mot alle, blid og glad, med mange fine gullkorn på lager :-)

Nå skal jeg legge meg. Kjenner en som våkner før fuglene promper ;-) Sov godt, tittere <3

Ingen kommentarer: