tirsdag 6. mars 2012

Huset er klart for fest

I kveld skal jeg ha Mary Kay-party her hjemme. En gjeng flotte jenter kommer hit for en real jentekveld, der hudpleieprodukter og sminke skal prøves. Hadde jeg vært på jobb om dagen hadde jeg tørket fort over bord, bad og muligens gulv da jeg kom hjem fra jobb. Nå som jeg går hjemme derimot ser jeg hvert eneste støvkorn i hele leiligheten. Trening utgikk derfor i dag, og i stedet har jeg fått tatt en liten vårrengjøring i leiligheten. Nå kan jeg til og med se ut av vinduene :-)

Jeg liker forøvrig ikke det jeg ser. Det er et kaos utenfor. Hva skjedde med den fine utsikten min?

Som dere skjønner har jeg vasket vinduene. Det er flaut å si det, men det er ikke blitt gjort de siste 2 årene. Det er en dødskjedelig jobb, men nå var det godt å få det unnagjort. Vannet var svart når jeg var ferdig med innsiden, det sier vel sitt ;-) Æsj! Det er ett vindu som gjenstår. Da jeg kom til det tenkte jeg "Åhh, nå gidder jeg ikke mer!" Så da gjorde jeg ikke det. Hadde tatt meg maks 5 minutter, men da var liksom min grense nådd....

Jeg gjør alt annet enn å slappe av om dagen ihvertfall. Jeg trenger en "hektisk" hverdag for og ikke bli ko-ko, kroppen min trenger derimot å bli tatt hensyn til - det klarer jeg fint nå om dagen. Jeg sitter svært lite, jeg trener riktig og regelmessig, og når jeg har veldig vondt legger jeg meg rett og slett rett ned :-)

PS: Hvis dere tar en titt på motemag.no ser dere ett av mine innlegg. Jeg fikk en mail fra dem i går, og allerede i dag var innlegget ute. Morsomt :-)


Klem fra meg**

2 kommentarer:

Elisabeth Ingeborg sa...

Kos dej med party! Det e jo så kjekt :)

Véronique sa...

Ha en fin kveld!

Klem