mandag 19. mars 2012

Hvorfor det?

Luringen koser seg her, det er det ingen tvil om. Det blir allikevel ikke samme type stimuli som i barnehagen, der han har mange gode venner. Han har funnet seg en "tompis" her, men de aner jo ikke hva hverandre sier. Han ene prater engelsk, han andre tror han prater engelsk ;-)

Nettopp på grunn av at han har mer energi og vi har mer tid sammen, prøver han å bruke opp energien sin på meg. Hvorfor det? Hvorfor hva? Hvorfor ikke? Han har virkelig spørsmål om alt. De få sekundene i løpet av en dag skravla hans ikke går i ett, klatrer han på meg. En pauseknapp hadde ikke alltid vært så dumt ;-)

Heldigvis er han stortsett blid og glad, så det er vel heller tålmodigheten min som får prøvd seg, framfor lunta. At 3åringer har mye på hjertet er jo ikke akkurat en nasjonalhemmelighet, det er vel heller det at nysgjerrigheten hans har nådd nye høyder denne uka her :-) Til info: stilleleken fungerer ikke....

Nå skal vi ut å spise, og deretter videre på mini disco. Han er typisk gutt. Danser ikke med alle jentene, men kjører heller sitt eget show på sidelinjen. Underholdende er det hvertfall! Jeg sitter der, i likhet med alle de andre mammaene og pappaene, og er tussete og dødsstolt i salen :-) Barn er så snåle :-)

Ingen kommentarer: