tirsdag 27. mars 2012

Kjøregår

Hei folkens!
Her hadde jeg egentlig en skikkelig møkkadag frem til nå nylig. Det har vært nok snakk om min vonde rygg, og her kommer jaggu enda et innlegg. Natten har bydd på minutter med søvn, i stedet for timer. Trøtt og lei er hva jeg har vært i dag!

Jeg dro meg selv på trening, for første gang i studio på to uker. Det var tungt, og jeg hadde mest lyst til å snu i døren. Økten var nok ikke like bra som tidligere, men når du svetter bare av å sitte fordi du har vondt, er det nok ikke lurt å presse seg mer enn nødvendig. Jeg trengte uansett den timen. I morgen blir det nok litt lettere igjen. Det er jaggu hardt å starte på'n igjen etter to uker borte, men så absolutt nødvendig. Både for kropp og hodet. 


Av og til får jeg lyst til å brøle ut høyt. Jeg er så lei av meg selv om dagen. Hvorfor er kroppen min sånn i en alder av 24?! Jeg har en god dag. En dårlig dag. Sånn fortsetter det. I dag var jeg nok engang hos legen. Jeg ba om aktiv sykmelding. På den måten kan jeg jobbe noen timer på de gode dagene. Svaret jeg fikk tilbake var nei. Litt semifrustrert nå! 

Ellers har jeg hatt verdivurdering på leiligheten min i dag. Det snudde dagen min betraktelig. HURRA, er ordet jeg vil bruke :-) Jeg vet at takst og verdivurdering er to forskjellige ting, men det er uansett godt å se at leiligheten har hatt en fin økning de siste to årene. Jeg trengte den beskjeden i dag!


I tillegg tikket det inn en sms nå fra en jente, med spørsmål om Mary Kay. Tenk at en bitteliten sms kan glede så mye :-) 

Sånn bortsett fra alt dette surfer jeg jo på de bølgene som kan surfes på når det kommer til internett. Jeg har skaffet meg instagram jeg også - sånn plutselig. Der kaller jeg meg monix87, det samme som på twitter. Følg meg gjerne, så får jeg fulgt deg tilbake :-) Blir også glad om du ønsker å følge meg på facebook-siden min. Herregud, for en nerd jeg er!

Ha en fortsatt fin dag, jenter og gutter :-)

2 kommentarer:

Ragnhild sa...

Så gøy med leiligheten da, Monica! Var det Thomas var på besøk eller? :)

Monica Jensen sa...

Ja, er veldig fornøyd :) nei, ble ikke Thomas, endte opp med en annen :)