fredag 2. mars 2012

La meg være sur!

De siste dagene har jeg vært hardt rammet av PMS. Vi snakker en ekstrem versjon. Jeg har lyst til å kræsje i alle andre biler som befinner seg på veien. Jeg fikk en stor lyst til å klippe i stykker dyna her om dagen fordi den la seg i en krøll i sengetøyet da jeg skiftet på sengen. Det er ekstremt slitsomt, om jeg skal si det selv. Tipper Nicklas er enig...

Plutselig kjente jeg behovet komme. Behovet for en real krangel. Du vet, du har kokt over av alt og ingenting de siste dagene, og plutselig er trangen for å få ut all aggresjon så stor at du rett og slett har lyst til å krangle. Da er det litt frustrerende å ha en kjæreste som rett og slett ikke gidder å krangle (glad for det i ettertid da). Jeg fyrte opp med usakligheter og frustrasjon. Han forholdt seg rolig til det hele. Han er saklig, han er fornuftig, han er voksen. Jeg er et barn. Hvertfall når det kommer til sånne ting ;-) Til slutt sa han til meg: "Nå kan du få 2 minutter der du klikker og får ut alt, og så kan vi prate sammen som to voksne mennesker etterpå!" Så det gjorde jeg. Så sutret jeg. Så klagde jeg. Så ante jeg ikke engang hva jeg pratet om. Deretter tok han over. Pratet rolig. Sa de rette tingene. Kommuniserte. Fikk meg egentlig til å lure på hvorfor jeg var sur i utgangspunktet. Allikevel var det ikke snakk om å være noe annet enn sur. Trossalt, jeg har PMS, jeg har lov til å være sur?!

Til slutt så han på meg og smilte. Så sa han "Du er verdens søteste når du later som du er sur!" Humøret mitt snudde fort, da. Og jeg var ikke sen ute med å skylde på PMS'n fra helvete. Vi jenter har det tøft....

Første enveisdiskusjon vel overstått ;-)

2 kommentarer:

Mette Helen sa...

Det er absolutt lov å sutre, grine, klage og alt det der når en er pms! Det er jo ikke vår feil uansett ;) det er alt det andre som ikke blir gjort og sagt rett.. =)

Monica Jensen sa...

Haha, jeg er SÅ enig! Kanskje frustrerende for gutta å høre på sutringen våres, men tenk så frustrerende for oss å ha et humør man absolutt ikke klarer å kontrollere :)