fredag 2. mars 2012

Lenket til hjemmet

Dette blir trolig et innlegg om alt og ingenting.

Jeg vil starte med å si VELKOMMEN til alle nye lesere. Det er så gøy at lesertallet har steget den siste tiden. Det er ikke mange kommentarer som renner inn, men tydeligvis må jeg skrive noe interessant siden over 500 unike lesere titter innom daglig. Det gjør meg glad :-)


I dag er jeg lenket til hjemmet. "Jobbemannen" (som Teo ville kalt han) er her i dag for å fikse ventilasjonsanlegget mitt. Det viste seg å være en litt større jobb enn først antatt. Jeg serverer kaffe og skåler med. Håper han blir ferdig i løpet av dagen. I et såpass nytt (og tett) hus som jeg bor i, er man avhengig av ventilasjon for og ikke få fuktskader. Han har også lært meg hvordan det fungerer. Kanskje på tide etter 2 år i hus ;-)

Ellers tenkte jeg å dele den nydelige utsikten min med dere. Byggeplass. Jeg må nok belage meg på at det ser ut som et kaos en god stund til. Hele jordet skal bygges ut, med det ene og det andre. Blir et paradis for småbarn, da - når det endelig er ferdig :-) Jeg derimot må vende meg til at folk faktisk kan få innsyn inn i stua mi...


I ettermiddag skal jeg inn til byen for å ta MR av ryggen. I mellomtiden skal Teo kose seg med sin "brother from another mother", Jesper. Snille Live stiller opp som barnevakt :-)

Når man er blogger har man som regel et kamera i nærheten til enhver tid. Dette har kjæresten fått erfare mang en gang, og han er ikke akkurat i ekstase over at jeg knipser bilder i tide og utide. Hadde det bare vært ett bilde hadde det nok gått fint. Her derimot kan jeg knipse 10 bilder av samme motiv. Det er bare bloggere som tar bilde av samme type kaffekopp fra fem ulike vinkler.... I går kveld for eksempel hadde han nok satt pris på at jeg la kamera på hylla. Etter en dag med jobb, trening, møte og besøk hos min mor følte han nok ikke helt for at jeg knipset haugevis med bilder av han ;-)


Vel, sånn er det. Med meg følger det litt bagasje. Blogging kan man se på som én av de tingene. Heldigvis var han klar over alt sånt fra før av. Han har jo trossalt vært min største fæn ganske lenge nå ;-)

Ha en fin fredagskveld. Sola skinner. Det er så deilig det. Endelig VÅR!
PS: Beklager. Sånne innlegg kommer når jeg kjeder meg og egentlig ikke har noe på hjertet ;-)

5 kommentarer:

Véronique sa...

God helg til dere 3 :)

Klem!

Renate sa...

Kjenner meg veldig godt igjen i kaffekopp-vinkel skildringen din. Gud! Hahaha.. Glad det ikke bare er meg ;) God helg til deg og dine

Ragnhild sa...

Jeg liker å lese innleggene dine uansett hva du skriver jeg, Monica! En god forteller som deg trenger ikke alltid å ha så mye interessant å komme med, når du allikevel klarer å formidle alt på en morsom og sjarmerende måte ;)

Monica Jensen sa...

Tusen takk, Ragnhild <3 Så søt du er :))

Tonje sa...

Helt enig med Ragnhild her :)