lørdag 3. mars 2012

Lørdagsmorro og tulipaner ♥

Lørdagen var nesten over før den hadde startet. Tiden flyr når man har det gøy. Vi har tilbrakt dagen på badeland i dag. Jeg ville egentlig ut i det fine været, men ble nedstemt av to gutter som mye heller ville plaske i vannet. Smilet gikk rundt på luringen fra start til slutt, og da var det jo absolutt verdt turen dit :-)


Da vi kom hjem var vi helt slått ut hele gjengen. Teo og jeg kapitulerte på sofaen med film på tv-en. Nick sovnet i senga med fotball surrende på dataskjermen. Plutselig var det barne-tv og middagstid. Hvor hadde dagen blitt av? 

Nå har vi kost oss med hjemmelaget pizza og litt lørdagsgodt. Stearinlysene er tent og det er veldig koselig i heimen. Akkurat det må nytes så lenge det er mørke kvelder! Teo har blitt helt hektet på en app på iPad'n. Det er ett eller annet med en gravemaskin han kom over selv.... Stor stas hvertfall ;-) Nå skal han på badet og bli gjort klar for sengen. Resten av kvelden er det film og full avslapping. Det passer meg perfekt nå. 


I morgen tidlig drar Nicklas til Bergen for å spille håndball. Vi derimot skal være sammen med bestevennene våres. Dagen starter på treningssenteret og barnepassen :-) 

Ikke glem å melde dere inne på facebook-siden min. Jeg savner mange av dere :-)

Klem fra meg**

Ingen kommentarer: