fredag 9. mars 2012

Skeiv i skøyta

Live og jeg storkoste oss i går kveld. Det er den beste torsdagen vi kan huske å ha hatt på lenge! Tenk det, ute med vinglasset på en helt vanlig torsdag. På tross av at vi storkoste oss, er jeg glad kvelden endte da den endte. Kjæresten hentet oss halv ti. Formen min er ikke helt på topp. Høres ut som en gammel storrøyker når jeg prater, og både halsen og hodet konkurrerer om hvem som skal ha mest vondt. Vel, alle er jo syke om dagen, så jeg kan like gjerne bli det jeg også! NEI! Jeg vil ikke! Kjæresten har bursdag i morgen, og det skal feires. Gode venninner jeg ikke har sett på lenge skal være med også. Jeg får utsette sykdommen til...ehm...over nyttår? En god dose c-vitaminer og en rolig kveld hjelper nok på, håper jeg :-)

Dette var det jeg dro hjem med i går. 


En "skinn"bukse og en rød jakke, neglelakk i samme farge og en goodiebag :-) Ting jeg overhodet ikke hadde kjøpt ellers, men i går følte jeg for å være litt "gæærn". Jeg har en tendens til å trekkes mot det safe; som svart, grått, hvitt, brunt.... Vi får håpe at dette er to plagg som blir brukt for det :-) Egentlig hadde jeg ikke planer om å kjøpe noe. Det er mars, lommeboken min hyler ikke helt av begeistring over alle regningene (og ikke minst over bilen min som fant ut i går at den skulle lage disko; alle varsellamper blinket og pep omhverandre!), men det var 30% rabatt og utrolig mange flotte plagg, pluss at jeg var der med venninner som shoppet med begge henda. Da måtte jeg unne meg noe jeg også ;-)

Straks kommer kjæresten fra jobb. Da skal Teo hentes, så skal vi dra videre for å hente bilen min og kjøre den til verkstedet. Lykke! 
Det er et ordentlig møkkavær ute, men jeg vrir det til det positive; snøen forsvinner og våren kan (forhåpentligvis) ønskes på alvor velkommen :-)

3 kommentarer:

Véronique sa...

Kule klær du har kjøpt deg :)

Hvor lenge er du sykmeldt? Må være kjedelig å være hjemme hele dagen :(

God helg!

klem

Monica Jensen sa...

Jeg er sykmeldt fram til ryggen min er så bra at jeg klarer å sitte uten å få vondt! Jeg er ikke hjemme hele dagen, trener nesten hver dag og går til behandling. Hadde jeg bare gått hjemme hadde jeg blitt gal og deppa, så det er ikke et tema engang! God helg til deg og :) Klem

Marianne sa...

Gøy å kjøpe litt annerledes klær en det man pleier å gå med :) det var jo veldig fint da :)

Ha en fin helg og kos deg med å feire kjæresten i kveld:)