torsdag 8. mars 2012

Slik feirer jeg kvinnedagen

Først; gratulerer med dagen til alle mine kvinnelige lesere :-)

Her startet jeg med å feire kvinnedagen allerede i natt, da jeg viste hvem som var sjefen/kvinnen i huset og tok over halve sengen. Jeg våknet i natt av at kjæresten flyttet meg over på min side av sengen. Da lå jeg godt plassert med beina mine over han, og breiet meg ellers ut på 130 cm av sengen, mens han lå og vippet på kanten på sine 20 cm. Ikke nok med det så hadde jeg stjålet dyna hans. Min lå i en krøll på gulvet. Hurra for kvinner!

Klokken 10 i dag var jeg på plass på treningsenteret. Treningsøkten var ekstra tung i dag, på tross av at jeg ikke pushet meg noe mer enn jeg pleier. Mitt hovedproblem er at jeg har litt manko på de bittesmå musklene i ryggen. De trener jeg ved å stramme bekkenbunnen samtidig som jeg gjør andre øvelser. Dette er en utfordring for meg, men så lenge jeg er 100% bevisst på det får jeg det til. Nå derimot, føler jeg meg banket opp i ryggen. Å sitte i bilen på vei hjem fra trening var ikke bare bare. På sånne dager hadde det vært en fordel med automatgir, for å clutche er en større utfordring enn dere aner ;-) Etterhvert som jeg blir sterkere i ryggen vil nok disse smertene forsvinne, håper jeg! Når man er så kvalm og skjelven etter en treningsøkt at man så vidt klarer å løfte telefonen opp til øret, vet man at man har trent hardt nok for idag. Satser på at økten vil føles litt lettere neste gang, på tross av at det er deilig å kjenne at man virkelig har brukt kroppen :-)


Nå skal jeg lage i stand en lunsj, deretter skal jeg knerte et par smertestillende tabletter og ligge rett ut på sofaen. Jeg satser på at formen min føles bedre om ikke så alt for lenge. Om noen timer skal jeg nemlig på med "finstasen", sparkle ansiktet og roe ned fuglereiret jeg har på hodet. Videre venter sprudlevann, rød løper og nyåpning av en Gina Tricot-butikk i Oslo. Jeg føler meg kanskje litt feilplassert der, men det blir uansett gøy å få det med seg. Nå er bare det store spørsmålet; hva har man på seg?!

Jeg titter nok innom senere. Nå må jeg få i meg litt mat, før jeg stuper!

PS: Følg meg gjerne på facebook. Da blir jeg glad :-)

2 kommentarer:

Cecilius blogg sa...

Grattis med dagen! Du er feiende flott !!! :) Flink som kommer deg på trening så tidlig på morningen! Et forbilde som jeg burde følge... ! Kos deg på åpning i kveld. :)

Monica Jensen sa...

Takk, og i like måte :)

Tusen takk for det. For å si det sånn, da jeg kombinerte 100% jobb og livet generelt var ikke trening et alternativ engang. Jeg måtte "møte veggen" (kroppslig sett) før jeg skjønte at jeg måtte forandre på ting. Jeg skal jo trossalt leve med denne kroppen hele livet, og jeg nekter å ikke ta vare på den, og ende opp med å ha et liv som består av smerter og at jeg ikke fungerer i hverdagen/jobb! Da dette gikk opp for meg, kom motivasjonen ;) Om kroppen blir "fit" er det en bonus, men ikke hovedmålet! :)

Lykke til med trening! :) Pust og stram bekkenbunnen, det er viktigere enn vi tror for oss kvinner :D