torsdag 1. mars 2012

Smykket mitt

I år fikk jeg et nydelig smykke av sønnen min i morsdagsgave. Riktignok bestilt av meg selv. Man må unne seg litt sånt, eller hva? Det kom i postkassen min for et par dager siden. Dette smykket betyr ekstra masse for meg. Se den fine gutten på hjertet mitt :-)


Fra enkelte vinkler ser det bare ut som et vanlig sølvhjerte. Det er enkelt, men vakkert. Kanskje ekstra vakkert, synes jeg, sånn med tanke på motivet ;-) Det kommer til å bli mye brukt!


Synes forresten det er veldig gøy at såpass mange har meldt seg inn på facebook-siden min. Ekstra gøy er det å se ukjente fjes :-) Håper enda flere ønsker å følge meg. Dere gjør det gøy å blogge!!


Ha en god natt, tittere :-)

7 kommentarer:

Véronique sa...

Lekkert :)

Anonym sa...

Åh det var nydelig :) hvor er det bestillt fra?

Mette Helen sa...

Kjempefint! =)

Hanne sa...

Utrolig fint! Lurer på det samme som Anonym - hvor er det fra? :)

Hanne sa...

Hei :) Nå er vinnerne av konkurransen om Lego Creative Sorter trukket på bloggen min. Takk for deltakelsen! Det er også satt igang en ny litt annerledes konkurranse, med mulighet for å vinne samme premie! Håper du vil være med! http://herixta.blogspot.com/2012/03/vinnere-ny-konkurranse.html
Ha en fin dag :)

Monica Jensen sa...

Takk takk :D
jeg har bestilt det fra smykkegravering.no :)

Tonje sa...

Så nydelig! :)