mandag 12. mars 2012

Sprukken trommehinne på rømmen

Jeg har glemt å fortelle dere min lille hemmelighet. Det er alltid sommer på jorda, bare ikke så ofte akkurat her i Norge. Teo og jeg rømmer derfor til sydligere strøk på onsdag sammen med pappaen min. Vi skal få sol på kroppen, samle energi og nyte varmen i en hel uke. Jeg skulle veldig gjerne hatt med meg kjæresten også, men på grunn av håndballen går ikke det. Da får vi tid til å savne hverandre i det minste, og så blir det ekstra godt å sees om en ukes tid :-) Løpesko og treningstøy skal være med i kofferten. Ferie fra vinter, men ikke ferie fra veien mot en sterkere kropp. Nå er jeg så godt i gang at jeg tør rett og slett ikke legge skoa på hylla for en uke heller. Da stivner kroppen fort!


Det som derimot ikke er heeelt etter planen, det er en syk liten luring. Han har sprukken trommehinne og feber som kommer og går. Vi har brukt dagen i dag hos legen, og ellers har vi sovet i fire timer. Lite søvn i natt tok på ;-) Nå virker det ut som smertene er borte, men formen er fortsatt litt pjusk. Han har derimot fått antibiotika, og så lenge jeg får lurt i han det blir vel fort formen bedre. Hva er forresten greia med å lage medisin til små barn som smaker busemenn og spy? Her prøver jeg å lure det inn i både saft og sjokolademelk - hittil uten hell. Den smaken ødelegger virkelig alt!

På vei hjem fra legen i dag gråt han sårt. Øret gjorde vondt og formen var slapp. Jeg sa at han skulle få paracet så fort vi kom hjem, slik at vondtene gikk bort. Da tok det ikke lange tiden før gråten tok slutt..
Teo: "Mamma og Nicklas? Jeg bare tulla. Jeg har ikke vondt i øret mitt lenger!"
Meg: "Er du sikker på det?"
Teo: "Ja, jeg bare tulla jeg.."
Nicklas: "Tulla du i stad da du sa du fikk vondt når du fikk stikk i fingeren også?"
Teo: "Ja, jeg bare tulla jeg :-)"
En liten gutt som er litt skeptisk til disse rumperakettene ;-) Han sovnet på vei hjem, sov i fire timer, og siden har ikke behovet for smertestillende vært der. Vi får håpe at det værste er over :-)


I løpet av vår uke borte skal jeg prøve å få blogget litt for det. Følg meg gjerne på min facebookside. Noe sier meg at det blir hyppigere oppdateringer der :-)

Nå skal vi kose oss med Lynet McQueen og sjokolademelk. Ekstra kos må til når formen er skrall. Eneste fordelen er at han plutselig har tid til å sitte i armkroken :-)

2 kommentarer:

Gunvor sa...

Likar han eplejuice? Det hjelper litt for å nøytralisere smaken av antibiotikaen. Har ei her som spyr av det nemlig, men med eplejuice før og etter medisinen går det greit :) Eit lite triks med rumperakettane er å kalle dei om til rumpedrops, og be han gape opp. Storsuksess her, passar rett inn i rompehumoren ;) God bedring til gullguten, og god tur!

Véronique sa...

Det hørtes deilig ut med en uke i varmen :)

Hvor skal dere?

Klem!