torsdag 29. mars 2012

Stillhet

Påskeferie fra håndballen. Det betyr at kjæresten kan være her hele ettermiddagen om han vil. Vi kan prate alvorlig. Vi kan tulle og fjase. Vi kan sitte i hver vår ende av sofaen og bare være stille - sammen.

Under middagslagingen i dag brukte vi egentlig mer tid på å kile hverandre, lekesloss og slenge dritt til hverandre - enn å faktisk lage mat. Det endte med at kjæresten satte på riskokern uten og faktisk putte risen oppi. Det ble varmt vann! Slenge dritt, sa du? Ja, vi har litt sånn humor. Jeg liker å kalle det kjærlig drittslenging ;-)

Etter middag satte jeg meg litt ut på terrassen for første gang siden i fjor sommer. Ved siden av meg er det en byggeplass. Et evig bråk. I dag var første gangen på lenge det var helt stille her. Kun fuglekvitter. Stillhet - det er en av fordelene med å bo på landet. Man må aldri undervurdere lyden av ingenting..

Jeg har som sagt vært i byen med søsteren min i dag. Ble med som sjåfør. Det var godt å se hun smile fra øre til øre på vei hjem. Det føltes godt å kunne hjelpe henne litt med å få smilet på plass :-)

Ellers så gleder jeg meg til å se denne vakre gutten igjen i morgen. Da er det slutt på stillheten, og det skal bli deilig det og. Det fine med stillheten er nemlig at det er ikke så ofte man opplever den ;-)

Ingen kommentarer: