tirsdag 13. mars 2012

Stor forskjell på energien

Når trommehinnen sprekker skal man få en umiddelbar smertelindring. Om den var umiddelbar vet ikke jeg, men det tok neimen ikke lange tiden før både energien og smilet var på plass. Han sov godt i natt og våknet med et brak i dag tidlig. Det føltes i hvertfall ut som et brak for meg, som har sovet dårlig i natt på grunn av vondt i hodet, hoften og ryggen + at jeg har en irriterende kvalme som velter seg over meg. Med andre ord; nå er det min tur til å hangle litt. 

Jeg hadde egentlig bestemt meg for at han skulle være hjemme i dag, men da energinivået hans var tre tusen ganger så høyt som mitt eget ombestemte jeg meg. Han var i ekstase over å se kompiser igjen. Nå får han litt tid med dem før han igjen skal være en hel uke borte fra barnehagen. Jeg skal bruke de neste timene på husarbeid og pakking. Kvelden skal gå med på å susse på kjæresten.. Føler meg som en fjortis, men herregud - jeg vet jeg kommer til å savne han noe innmari! Etter de siste dagene med sykdom her hjemme vil det vel føles ut som ferie for han når vi pakker oss ut av døren i natt, tenker jeg ;-)

Jeg gleder meg til å kjenne sol som varmer på kroppen. Jeg gleder meg til å se gleden i ansiktet til Teo når han faktisk forstår at han kan gå med shorts og t-skjorte ute. Jeg gleder meg til en uke med pappa og Teo, der vi bare kan slappe av, spise mat og nyte ferien. Det skal bli deilig :-)

1 kommentar:

Tonje sa...

Godt å høre at Teo er frisk igjen! :)
Håper formen din kommer seg raskt, og at dere får en herlig uke på ferie :)
(Jeg og minibolla vil gjærne være med i kofferten :p)

*klem*