lørdag 24. mars 2012

Ta vare på huden din

Nå er endelig startkitet mitt på vei til meg, og jeg kan virkelig begynne å konsentrere meg om MARY KAY. Jeg har allerede en lang ordre som venter på å bli sendt inn, med mange gode produkter!

Ønsker du en hudpleiekveld/sminkekveld hjemme hos deg, si ifra. Jeg kommer gjerne hjem til deg (eller så kan vi ha det hos meg - vi tar det som passer best for DEG). Da kan du samle noen venninner så har vi en hyggelig kveld der dere får prøvd ulike produkter. Vertinnen vil også få en flott gave av meg til en verdi av 599,-. Det er selvsagt ingen kjøpetvang, jeg ønsker bare å få all den erfaringen jeg kan få nå i startfasen. Jeg gruer meg nemlig litt til de første kursene, men for hver gang jeg får prøvd meg frem kommer nok selvtilliten mer og mer på plass ;-)

Og til dere gutter; Vi har mange fine produkter til dere også. Så send meg en melding hvis det er noe dere kunne tenke dere også (jeg lar det bli mellom oss ;-)). Ellers kan jeg hjelpe dere med å finne fine gaver til kjærester, søstre, mødre og venninner til en fin pris tilpasset deres alder :-)

Dere kan også ta en titt på MARY KAY sin hjemmeside, så kan jeg bestille varer for dere om det er noe dere ønsker å kjøpe.

Det er viktig å begynne og ta vare på huden sin NÅ, ellers vil man angre senere. Det er heldigvis aldri for sent! Det har nettopp gått opp for meg at jeg nærmer meg 25 år, og flere og flere linjer dukker opp i ansiktet. Desto viktigere å ta vare på huden, og bruke de rette produktene :-) Sminke ser mye bedre (og naturlig) ut hvis man tar hensyn til huden sin også :-)

MARY KAY sin hjemmeside: http://www.marykaynorway.no/

Håper vi sees/prates! :-)

Ingen kommentarer: