mandag 26. mars 2012

Tidenes dråg etter ferie

Herregud, for et dråg jeg har vært etter at jeg kom hjem fra ferie! Ironisk?
Jeg føler meg helt utenfor om dagen. Kjempesliten og en rygg/hofte/bekken som verker ca annenhver dag. En god dag, en dårlig dag.. Det tapper meg for mye energi, for nattesøvnen blir så som så. I dag har jeg vært helt kjørt, og alle ting jeg skulle gjøre har ikke blitt gjort. Vel, ny uke, nye muligheter. Jeg starter for fullt i ettermiddag ;-)


I ettermiddag skal jeg videre på mitt første MARY KAY møte. Der skal jeg lære meg noen triks som er greit å ha med seg på veien. Hvordan man går gjennom et hudpleiekurs for eksempel.. Det er dresskode, så nå må jeg rote rundt i skap-rommet mitt for det rette antrekket. Grugleder meg! Noen som vil være med meg?


Resten av uken skal hovedsakelig gå med til trening. Jeg tipper jeg vet hvorfor ryggen er som den er om dagen.. To uker fri fra studiotrening og to uker borte fra osteopaten. Jeg kan vel forøvrig takke meg selv!


Nå skal jeg derimot slenge meg rundt. Dra meg selv i nakken og få gjort unna alt som må gjøres før lillemann skal bli hentet i barnehagen! Jaggu på tide! Håper ikke dere er så tafatte som det jeg har vært i dag - det er nemlig den værste følelsen jeg vet om. Føler meg som tidenes dråg!

2 kommentarer:

Hemmelig beundrer! sa...

Du er da ikke noe dråg!! Du er verdens mest trivelige jente ;)

Monica Jensen sa...

:))