onsdag 7. mars 2012

Trøtt som en strømpe


Jeg titter innom midt på svarte natta. Jeg har hatt gode venninner her i kveld på Mary Kay-party. Vi har storkost oss, og prøvd ut diverse hudpleieprodukter. Det er jentekvelden sin det :-) Jeg har egentlig aldri brydd meg om hudpleieprodukter, men har forstått nå hvor viktig det er å ta vare på huden min. Spesielt nå som jeg nærmer meg O' store 25 med stormskritt!

Jeg fikk masse ut av kvelden. Ikke bare lærte jeg mer om gode produkter, jeg har også fått motivasjon nok til å ta tak i dette selv. For noen måneder siden ble jeg nemlig Mary Kay-konsulent selv :-) Så ta gjerne kontakt med meg om du ønsker en hudpleie/sminkekveld. Jeg trenger all erfaring jeg kan få. Samle noen venninner, og så lager vi det til en hyggelig greie. Det er aldri noe kjøpeplikt, men kanskje du kan (som meg) bli litt mer obs på hva huden din trenger - og ikke minste komme over gode produkter til en fornuftig pris. Vi kan jo ta sminken fra Mary Kay som ett eksempel. Den har jeg en del erfaring med selv, da det er min favoritt i sminkepungen. Veldig gode produkter, som slår til og med HM prismessig. Vinn/vinn!

Vel, nå får jeg runde av. Hodet dunker og nakken verker. Dette har vært en lang dag og jeg er helt gåen. Nå skal jeg lure med meg kjæresten i dusjen før det er natta. Jeg skal også overbevise han om at han har lyst til å massere meg. Ønsk meg lykke til ;-)

Nattaklem fra meg**

Ingen kommentarer: