fredag 30. mars 2012

Unnskyldninger

Alle vet at det er tøft å være tilbake på trening etter et lite opphold. Man trenger ikke være rakettforsker for å vite det. Forskjellen er bare det at jeg ikke kan ligge på latsiden. Kroppen min fortjener det ikke, og lommeboka mi har ikke råd til det ;-) Burde ikke det automatisk være nok til å dra meg på trening hver dag..?

Denne uken har jeg trent to ganger. Altså tre for lite. I dag var jeg våken klokken syv. Halv åtte var jeg ute av døren. Det var nemlig påskefrokost i barnehagen, og jeg hadde avtalt å møte Teo og Eirik der. Kjempekoselig start på dagen forresten. God mat og god stemning :-) 


Da frokosten var over skulle jeg videre til trening, men så kom unnskyldningene som lyn fra klar himmel.
- Finner ikke treningskoa mine.
- Har jo nettopp dusjet. Kjedelig å dusje to ganger.
- Bør gjøre ditt. Bør gjøre datt.
Flere som kjenner seg igjen?

Kjæresten hadde utfordret meg til og med, men ikke dét engang holdt. Det er uvanlig, for jeg er ikke den som står over en utfordring. Jeg ringte til Avancia. De hadde skoene mine gitt. Flaks! Da var det bare å dra på seg treningsklærne og farte avgårde da. Klokken tikket. Plutselig satt jeg i bilen på vei til Ski, med jeans og olajukka på. Treningsklærne lå igjen hjemme. Jeg hadde "glemt" dem. Er det mulig? Den eneste som får kjenne på straffen for at jeg sto over i dag, er meg selv og min samvittighet!

Da jeg ankom senteret glemte jeg derimot å gjøre det jeg kom dit for; å hente skoene mine. Hva har skjedd med hjernen min? Har noen kidnappet den? Jeg klarte derimot å kjøpe med meg en ny neglelakk. Alle har sånn, jeg kan jo ikke være noe dårligere..!


I tillegg fikk jeg siklet litt på denne shortsen. Den får jeg unne meg ved en senere anledning! 


Jeg skjønner at jeg ikke fremstår som særlig smart i dette innlegget. Ikke la dere bli lurt. Jeg er overraskende oppegående, bare ikke i dag tydeligvis. Jeg trenger å bruke hjernen min mer!

En bærepose med mat ble også med meg hjem. Skoene derimot, de gikk i glemmeboka. Jeg får hente dem i morgen, da med treningsklærne godt plassert på kroppen! Utfordre meg, det er det dere må! ;-)

Nå skal jeg hente Teo i barnehagen, dra videre for å hente MaryKay-varer til venninner og så skal vi til Live og Jesper. Der skal vi overnatte til i morgen. Fredagskos :-)

Ha en fin kveld, folkens!

1 kommentar:

Cecilius blogg sa...

*herregud jeg kjenner meg så vanvittig godt igjen.. tusen unnskyldninger her også. Har dusja allerede..den har jeg brukt MANGE ganger, og det med å klare å glemme sko har jeg også gjort, og da endt opp med å skippe. Det med å stå opp å faktisk ta på treningsklær fra morgen av, kan hjelpe, men jeg har også klart å faktisk vandre rundt i treningsklær noen timer frem på formiddagen, for så å ta dem av, dusje og skifte til vanlige klær. Herregud... det skulle ikke vært mulig. Men det med å glemme å hente skoene, sånt kan jeg også klare. Det er slitsomt å være så glemsom, distre, osv. Det som faktisk hjalp meg var å ta 10-15 minutter hver dag til å bare legge meg rett ned på sofaen, og bare la tankene vandre. Jeg får sortert, jeg får resonnert, husker bedre, kan planlegge mens jeg ligger der, lager meg faktisk nesten et gps kart for hva jeg skal gjøre, som jeg tvinger meg selv til å følge... jeg klarer selvsagt ikke opprettholde disse 10 minuttene med ja..kall det mindfullness tid, fordi jeg er så dårlig på å klare rutiner i lengden. Men jeg anbefaler det, for når jeg faktisk er flink på det, så går faktisk ting litt mer smooth i hverdagen. Hjernen får hentet seg litt inn.... ;)

God helg! du gir meg en god latter rett som det er. Blogg on ;) ( hhehe..off den var litt klam..!)