torsdag 29. mars 2012

Upåklagelig

Jeg var spent på natten. Ville den by på søvn? I det jeg lukket øynene i går kveld hørte jeg en liten gutt fra naborommet rope på mammaen sin. Ånei, ikke enda en natt med lite søvn.. Nicklas gikk inn, roet han og gikk ut igjen. Deretter sovnet vi alle tre. I dag tidlig kom en stolt og blid gutt tuslende inn på soverommet. Han hadde jo sovet hele natten i sin egen seng. Vi roste han opp i skyene. Endelig 3 stykk uthvilte mennesker :-)

Mens Nicklas gjorde seg klar for jobb, sto vi to andre på kjøkkenet og mekket lunsj til han. Vi slo på stortromma og lagde varm, god lunsj. Han får nyte det så lenge det varer, plutselig er det tørre brødskiver som blir sendt med ;-)

Så snart Teo var i barnehagen dro jeg videre til Plexusklinikken. Osteopaten tar seg virkelig god tid til meg - aldri vært borti makan :-) Fint å vite at man er i dyktige hender, og enda finere å vite at problemene og vondtene blir fikset opp i. Bra start på dagen!

Deretter tok jeg meg en joggetur. Kjente godt at luften enda er ganske kald, for vi snakker blodsmak i munn og tilnærmet astmapust etter kort tid. Godt trent vet dere..! Etter joggeturen tok jeg mage-og ryggøvelser, og deretter kastet jeg meg i dusjen. Klokken var enda tidlig, og det føltes deilig å vite at jeg hadde "all tid i verden" foran meg..

Nå er jeg i byen med lillesøster. Oslo er en fin by når sola skinner, spesielt når energien er på plass :-)

Ingen kommentarer: