fredag 30. mars 2012

Uren hud og hud som gløder

Uren hud er et problem for mange, selv i voksen alder. MaryKay har nå fått inn en ny hudpleieserie som heter Botanical effects, som gir supre resultater. På bildet under kan dere se en enorm bedring på bare 60 dager. I det store og hele er jo 60 dager ingenting når man får et så bra resultat :-)


Det er også fantastiske priser på denne serien. Ta kontakt om du ønsker mer info, men jeg kan røpe at hele pakken selges for 850 kroner. En super pris! Pakken består av fire forskjellige produkter! :-)

I tillegg må dere ta en titt på dette klippet. Vårens nyheter er her! Farger fra regnskogen, neglelakk, flytende øyeskygge, leppebalms - og selvfølgelig den NYE hudpleieserien Botanical Effects 


Min hud skal gløde fremover, ved hjelp av TimeWise-serien (du kan lese mer om den serien her). Jeg har sett hva MaryKay kan gjøre for huden, og selvom jeg ikke sliter med uren hud selv, ønsker jeg å forhindre linjer og ikke minst gjøre noe med den tørre huden min. Fra nå av skal ansiktet mitt renses og smøres morgen og kveld. Det er gjort i en fei mens jeg dusjer. Da vil foundation (som både beskytter huden og får deg til å se bedre ut) være lett å påføre, pluss at det vil se naturlig ut. Du vil få en naturlig glød. Topper du det hele med litt rouge i kinnene, kan jeg love deg et bra resultat! :-) Bruker du foundation uten å rense og smøre huden først, vil den være mer synlig og legge seg som en maske oppå huden. Den vil også finne veien ned i linjene i huden, og fremheve dem, fremfor å skjule dem. På et hudpleiekurs viser vi deg forskjellen. Du vil bli overrasket ;-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei:) Blir noe interessert i det produktet mot kviser. Kan du fortelle litt om det? Og hva som er innholdet i pakken? Kan det brukes av gravide?